Skocz do zawartości

Hosting 3/30 do ok 40PLN/miech ?

frourais

Rekomendowane odpowiedzi

@slawus. Leży mi to, jak się reklamujesz. Daję Ci dobrą radę, bo po prostu się ośmieszasz, chociaż pewnie tego nie widzisz. Gorsze może być już tylko zakładanie nowych nicków i polecanie samego siebie :D Ale co z tym zrobisz, to już Twoja sprawa... Możesz też wyśmiać i wyrzucić do kosza, co niniejszym robisz. Myślę, że za kilka lat, jak posiedzisz trochę w branży reklamy, marketingu i generalnie wizerunku, to przyznasz mi rację :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

@slawus. Leży mi to, jak się reklamujesz. Daję Ci dobrą radę, bo po prostu się ośmieszasz, chociaż pewnie tego nie widzisz.

skoro Ci leży to po co się wypowiadasz ?

zwłaszcza, że prowadzisz konkurencyjną firmę więc tym bardziej taka zaczepka i "dawanie rad" nie przystoi.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

@Slawus, gdy zaczynałeś, też dawałem Ci rady i jakoś wtedy Ci to nie przeszkadzało? Spokojnie, nie każdy konkurent myśli tylko o tym, by dowalić innemu. Ja przynajmniej jestem trochę na innym etapie :D

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

@Slawus, gdy zaczynałeś, też dawałem Ci rady i jakoś wtedy Ci to nie przeszkadzało? Spokojnie, nie każdy konkurent myśli tylko o tym, by dowalić innemu. Ja przynajmniej jestem trochę na innym etapie :)

OK, po prostu odebrałem to jak zaczepkę, pewnie niesłusznie :D

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności