Skocz do zawartości

Co robic ze zbanowanymi domenami?

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Co robic ze zbanowanymi domenami? Sporo tego towaru ostatnio się uzbierało.

Z góry mówie ze nie wierze w cuda reindeksacji i reinkarnacji domen, zglaszalem, wiem ze to nie dziala.

Kiedys to mozna bylo dac ads i z onetu pare groszy zarobic. Dzis pozostaje niewielki ruch z yahoo i msn.

Teraz chyba oplaca się dac na te domenki po 100 linków i dzięki temu miec wiecej bl w yahoo i punktow w weblink?

No i jest pare ruskich systemów, (sape.ru i inne) w których da sie sprzedawac linki z taklich domenek w trybie automatycznym.

co prawda tanio, ale to lepej niz nic. ale domenka ma byc w yandex.ru

Kto jeszcze ma inne idei?

p.s.

Właściwie to nie ten dział, poniewasz google do tego tematu nic nie ma. (juz nic nie ma:)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli masz tam trochę ruchu to możesz je wrzucić do namedrive albo czegoś w tym stylu. Możesz też spróbować opchnąć na Allegro, ale jak są zbanowane to może być ciężko.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Z góry mówie ze nie wierze w cuda reindeksacji i reinkarnacji domen, zglaszalem, wiem ze to nie dziala.

Zgłaszałam i wiem, że działa, chociaż do tego potrzeba trochę szczęścia ;-)

nie warto zachodu, najpierw dodac do webmaster tools, potem wrgac plik weryfikacji, potem zferyfikowac, potem napisac prosbe i argumentowac logicznie

( dzien dobry, owszem nie jestem spamerem, ale jakoś tak sie stało, ze mam 500 zbanowanych domen, uprzejmie prosze o odbanowanie)

czekasz kilka tygodni, a potem raczej nie odbanuje, wiem róznie to bywa, ale moje dośwoadczenie jest takie własnie.

Xannie, właśnie pisze, domeny zbanowane w gooogle zarabiają jeszcze w innych przegladarkach na A$.

" pozostaje niewielki ruch z yahoo i msn." Ale na yahoo i msn wiadomo - trzeba dac engl. treśc.

W sumie jest jeszcze wyjście -olac te domeny, właśnie tak robie. :brawa:

p.s. namedrive? z tak malym ruchem raczej sie nie oplaca.

ja na zbanowanej wikipedii mam ruch z Yahoo na poziomie 1000 uu /dzień - na takim ruchu da się zarobić.

kurcze ja mam jedną domenę anglo i nie mam nic ani z yahoo ani google (niezbanowa), też nieunikalny content. Jakoś mocno podlinkowałeś albo pozycjonwałeś coś w yahoo tą wykipedię?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Oto morale pozycjonera - opchnąć zbanowaną domenę, bo kupujący się nie zna.

To tak jak sprzedawać przeterminowane żarcie bo klient nie patrzy.

Xann Ty z takimi ludźmi chcesz budawać jakiś kodeks honorowy?

Obrzydliwe.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności