Skocz do zawartości

Dobry pomysł na wyszukiwarkę

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo się czyta na PIO że nic nie dorówna google. Przed chwilą zerknąłem na ten adres minigogle.pl i choć nie ma tam mojej ani jednej za indeksowanej site to pomysł jest genialny. Od pewnego czasu interesuje się skryptami wyszukiwarek przykład, ale na taki pomysł bym nie wpadł. Musimy oduczyć się kopiować pomysły innych, trzeba samemu wymyślać takie oryginalne chodź banalne wynalazki, chodzi ażby dla wąskiej grupy społecznej.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Hm, trochę stara ta wyszukiwarka. Ale swego czasu miała bodajże inną nazwę - coś na "s" (mialem z tego nawet kilka wejść na kilka stronek).

Dodałem swojego prywatnego bloga, ciekawe czy dziedziaki interesują Linuksem. ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności