Skocz do zawartości

Brak Adsense na niektórych podstronach

krzepa

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu na moim forum www.boys.net.pl na niektórych podstronach wyświetlają sie reklamy Adsense a na niektórych nie??

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

mi ostatnio zaczęły się pojawiać charytatywne na stronie głównej...

mi reklamy nie chcą sie wyświetlać od początku istnienia forum :)

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

• 3 miesiące temu...

Mam podobny problem. Na wybranych stronach są tylko reklamy charytatywne. Jak zamieniłem reklamy na linki kontekstowe to ten typ reklamy nie wyświetla się wcale.

Szukając wyjaśnienia, znalazłem setki kopii mojej strony umieszczonej na precelkach i innych katalogach z linkiem do konkurencyjnej strony..

Prawdopodobnie to jest przyczyna.

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

Mam podobny problem. Na wybranych stronach są tylko reklamy charytatywne. Jak zamieniłem reklamy na linki kontekstowe to ten typ reklamy nie wyświetla się wcale.

Szukając wyjaśnienia, znalazłem setki kopii mojej strony umieszczonej na precelkach i innych katalogach z linkiem do konkurencyjnej strony..

To nie ma nic wspólnego z tym że Ci się reklamy nie wyświetlają na niektórych stronach!

Reklamy charytatywne pojawiają się dlatego że na stronie jest mało treści i nie mogą sie one dopasować. Jak wiadomo Adsense jest reklamą kontekstową, więc aby się wyświetlała musi być na stronie content czyli treść.

Natomiast jeśli jakaś jednostka nie wyświetla się tylko na niektórych podstronach to możesz masz tam więcej niż 3 jednostki, i dlatego każda następna powyżej 3 nie będzie widoczna.

To nie ma nic wspólnego z tym że Ci się reklamy nie wyświetlają na niektórych stronach!

Reklamy charytatywne pojawiają się dlatego że na stronie jest mało treści i nie mogą sie one dopasować. Jak wiadomo Adsense jest reklamą kontekstową, więc aby się wyświetlała musi być na stronie content czyli treść.

Natomiast jeśli jakaś jednostka nie wyświetla się tylko na niektórych podstronach to możesz masz tam więcej niż 3 jednostki, i dlatego każda następna powyżej 3 nie będzie widoczna.

Na tych podstronach jest bardzo dużo tekstu. Jest tylko jedna jednostka reklamowa. Na innych podstronach nigdy nie ma problemów z dopasowaniem reklam.

Wniosek - Google uznało stronę za duplikat.

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

Wniosek alternatywny - do treści, którą masz na stronie nie można dopasować żadnej reklamy, bo nie ma reklamodawców chących się reklamować w tej tematyce. Chciaż to troche dziwne (ktoś zawsze powinnien się znaleźć). A zdradź o czym jest ten tekst na postronie na której nie wyświetla Ci się ta jednostka?

mi ostatnio zaczęły się pojawiać charytatywne na stronie głównej...

Coś było nie tak, u mnie również na stronie, blogu pełnym treści wyświetlały się cały czas reklamy dobroczynne,

teraz patrzę i już jest OK.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności