Skocz do zawartości

Insimilion - Twierdza cRPG

Orish

Rekomendowane odpowiedzi

EEEEEEEEE jaki baner :D a już wiem adblock, ale tak to strona ładna trzyma klimat.

Jeynie co to menu po lewej zrobił bym ciemniejsze bo ma za mały kontrast z tłem.

Pozdrófka

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

• 3 miesiące temu...

Nowa wersja mi się podoba. Banner całkowicie psuje klimat/wygląd strony, ale co zrobić? W końcu z czegoś trzeba utrzymać serwer/domenę no i najlepiej żeby jeszcze coś zostało ;)

Nie pasują mi do całego designu przyciski "Polecamy", "Artykuły", "Nowości" itd. - jak na ten layout sprawiają bardzo ubogie wrażenie. Ponad to kwadrat w stopce jest zbędny, ja bym go definitywnie usunął i zrobił nowy div pod przywitaniem, nad newsami. Gdyby reklama była tylko kontekstowa, a nie te flashowe gówna których coraz więcej, a kolor czcionki reklamy skomponowany z kolorem czcionki na stronie, wyglądałoby to ładnie, a kliknięc z pewnością byłoby znacznie więcej. Masz do wykorzystania 3 reklamy graficzne, więc wstaw 2 kwadraty obok siebie w tym divie który zasugerowąłem, banner na górze możesz zostawić, ale możesz też zastąpić go jakimś panelem w stylu ostatnio na forum, lub "Wieści z pola bitwy" ;)

Myślę, że pod kątem optymalizacji wszystko jest w porządku. Linki opisane, nagłówki są, najważniejsze słowa kluczowe w newsach wystrongowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności