Skocz do zawartości

Nagły wzrost pozycji strony

pele

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy tylko ja mam szczęście czy coś się dzieje w googlach.

mam domenę ok 2 lata średnio pozycjonowana głównie katalogi oraz kilka linków od prawie 3-4 miesięcy utrzymywała się na 11-12 pozycji w google na słowo kluczowe które pozycjonowałem niedawno zakupiłem 4 linki na allegro i po niecałym miesiącu z 11 pozycjo wskoczyła na 4 miejsce i tak się już trzyma ponad tydzień skacze sobie między 3-5 pozycją.

Słowo chyba konkurencyjne

Wyniki 1 - 10 spośród około 6,820,000

czy to jakieś czasowe wahania parę linków chyba nie zrobiło takiej gwałtownej zmiany.

Du..a tam spadnie Ci na pewno nie ciesz się.

Oczywiście żartuję ale mieć 2 lata praktyki w pozycjonowaniu i linki kupować fe nie ładnie :).

Jak przeczytasz wątki o filtrach ostatnio nakładanych to zrozumiesz ten nagły skok Twojej witryny.

I czego tak się ludzie boicie strona spadła płaczą strona rośnie no niby się cieszę ale upewnijcie mnie czy aby nie przedwcześnie, tu nie ma testów ciążowych a wymioty mogą być złudne hehe :rolleyes: Cieszyć się zdobywać usera naturalne linki i optymistycznie patrzeć w przyszłość.

Powodzienia

Dziś chyba kupowanie i sprzedawanie linków może być niebezpieczne, tzn. chyba zależy to od kogo kupujesz ale ja się ostatnio ostro sparzyłem na tym. Mam serwis turystyczny, który ostro uszczupla oglądalność pewnemu wielkiemu graczowi na rynku. Parę tygodni temu dostałem maila z pewnej agencji interaktywnej, że chcieliby kupić u mnie na stronie link, w dowolnym miejscu. Oki, zrobili przelew, link dodałem, parę dni później site: mojej strony 0, wyników 0. Patrzę co jest, za co to... ? Chyba za sprzedaż linków bo jak się okazało ta agencja pozycjonuje moją konkurencję :rolleyes:

Wybaczcie długi post ale gdzieś musiałem się wyżalić :)

tourpages_baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności