Skocz do zawartości

Czy właśnie kupiłem zbanowaną domenę?

Vincent78

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem na Allegro stronkę www.wizgraf.pl - głównie dla domeny - póki co ma PR3, czego potrzebuję, ale kiedy próbuję w G wyszukiwać fraz znajdujących się na stronie to otrzymuję informację, że dla takiej frazy nie ma wyników (wrzucam oczywiście "fraza") czy domena może miec bana - jak to się ma do tego, że PR podskoczył ostatnio z 2 na 3?

Pozdrawiam

V

Po pierwsze nie szukaj frazy tylko site, komenda site:www.wizgraf.pl u mnie wskazuje 0 co za dobrze nie świadczy. Podlinkuj ją jakimś systemem rotacyjnym na dwa tygodnie ok 1000 punktów, jeżeli nie będzie site > 0 to na 99% ma bana.

Co do PR to zbanowane domeny zachowują PR. Tak przy okazji podaj linka do aukcji, żeby zobaczyć kto taki syf sprzedaje. I jak odkupujesz domenę dla PR to sprawdź pierwsze site w google.

pzdr.

Bartek

Jak dla mnie ban. Brak site i brak cache, PR zachowane do nastepne aktualizacji pewnie.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Strona posiada dość wysokie pozycje w wyszukiwarkach internetowych:

projektowanie aukcji:

1 miejsce google

1 miejsce onet

1 miejsce interia

projektowanie wizytówek

6 miejsce google

Szablony ulotek

6 miejsce google

7 miejsce onet i interia

Hmm, w czym masz problem żeby się z tego "wywinąć"...?

PS. Jako nowy właściciel możesz zgłosić stronę w webmaster tools i prawdopodobnie zostanie odbanowana.

Jeszcze nie zapłaciłem ale za bardzo nie mam jak się z tego wykręcić
Dwuletni, wypozycjonowany, PR=2, ZAROBKOWA!:D!!

Nie jest wypozycjonowana, więc nie dostałeś tego co chciałeś kupić. I koniecznie wystaw negatywa.

Prawda jest taka, że kiedy licytowałem to wiedziałem, że nie jest na tych pozycjach. Zakładałem, że facet usunąłcontent i strona spadła ale ma PR 3 (dopiero co awansowała z 2) i ze dość łatwo odzyskam te miejsca. Zobacze - moze napisze do Allegro i zapytam co regulamin na to.

Dzięki za rady.

nie płac i zgłos sprawe do allegro.

widac sprzedający kupil juz wczesniej te domene np tutaj: https://allegro.pl/show_item.php?item=385404152

i chcial tez ja opchnac ;)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Co żeście się uparli na to allegro, ja kupiłem PR3 jakieś 4 miesiące temu za 12 dolców ;) , bez bana, po zmianie tematyki strony (oraz języka strony) i lekkim podlinkowaniu pr sie utrzymał i site w tej chwili wynosi ponad 10k.

Allegro jest dla oszustów i naiwniaków ;)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności