Skocz do zawartości

[projekt] atlas wifi

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Ale trzeba mieć jakieś konkretne argument, bo póki co wyglądem i sposobem działania za dużo nie zdziałasz.

Ale jaki argument? Argumentem na pewno będzie oglądalność i ilość punktów bazie.

Wygląd tutaj nie ma za bardzo do rzeczy, do momentu, kiedy Kowalki (lub Kowalska) będzie umiała dodać i znaleźć jakiś punkt.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomysł na taki serwis jest naprawdę godny pochwały, a sam serwis może okazać się pomocny dla osób podróżujących z laptopem.

Moje uwagi to:

- marker określający pozycję powinien być z tych które można przesuwać i upuszczać i dopiero wtedy się zaznacza.

- logo serwisu raczej słabe, bo mamy pamperka który czyta gazetę. Bardziej by identyfikowało logo lub graficzny top z osobą z laptopem np właśnie na ławce.

- i jeszcze jedno mianowicie mylące są markery na mapie na stronie głównej, bo przykładowo nie ma markerów dla Poznania, a w wykazie miast jest Poznań z punktami dostępowymi...

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No proszę i doczekał się projekt profesjonalnej oceny wykonanej przez Business Angel:

https://startups.pl/forum/read.php?8,487

Pokrywa się poniekąd z opiniami forumowiczów. Wykonanie nieco kuleje, natomiast pomysł i potencjał jak najbardziej OK.

Raz jeszcze gratulacje. Mam nadzieję, że to Was popchnie do dalszych działań.

No proszę i doczekał się projekt profesjonalnej oceny wykonanej przez Business Angel:

Profesjonalna, tylko dlatego, że to Anioł Biznesu? :)

Pokrywa się poniekąd z opiniami forumowiczów. Wykonanie nieco kuleje, natomiast pomysł i potencjał jak najbardziej OK.

Raz jeszcze gratulacje. Mam nadzieję, że to Was popchnie do dalszych działań.

Tyle pochlebnych opinii, ofert współpracy, ofert pomocy, pomysł, rozwiązań :D. Chyba eksploduję ze szczęścia.

A na serio, jest to bardzo motywujące!

Na pewno będzie jeszcze o tym projekcie głośno ;)

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Profesjonalna, tylko dlatego, że to Anioł Biznesu? :D:)

Odpowiem cytatem ze startups.pl:

Analizy Startupów przygotowuje Business Angel Seedfund

Inwestycyjny fundusz zalążkowy stworzony przez aniołów biznesu.

@Tomahawk, @FiKaS, @b2rt0sz Po co te OT! Nie jest to topic o pomysłach lepszych czy gorszych, ale konkretnym !

#Moderatorze czyń swoją powinność, bo kosz czeka... Nie śpij...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zabieram lapka do zakopanego na 2 tyg. i ciekaw byłem w którym miejscu będę miał neta, więc szukam pod hasło: zakopane wifi, wyszukiwarka wifi, szykaj wifi - niestety mimo że właśnie chodziło mi o twoją site to nie mogłem jej odnaleźć :) popracuj nad tym pleassss bo warto xd

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności