Skocz do zawartości

[projekt] atlas wifi

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zabieram lapka do zakopanego na 2 tyg. i ciekaw byłem w którym miejscu będę miał neta, więc szukam pod hasło: zakopane wifi, wyszukiwarka wifi, szykaj wifi - niestety mimo że właśnie chodziło mi o twoją site to nie mogłem jej odnaleźć :) popracuj nad tym pleassss bo warto xd

Gdyby ktoś dodał darmowe hotspoty z Zakopanego, to pewnie byś coś znalazł, ale że tak się nie stało to nie znalazłeś nic.

Możesz teraz poszukać jakiś darmowych punktów i je dodać ;)

pozdr,

shpyo

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

• 1 miesiąc temu...

właśnie dodałem swój punkcik - zapomniałem wpisać że wifi dostępne tylko na sezon letni, wielka szkoda że nia ma możliwości edycji.

Też dobrze by było dać instrukcje osadzania punktu na mapie bo nie każdy sobie z tym poradzi

no i mogłem sobie sam dodać pozytywy ... hehe

powodzonka

• 3 miesiące temu...

coś ci wyszukiwarka szwankuje, po wpisaniu kraków (tylko miasto) pokazuje się BARAKA na Placu Nowym

ale uściślenie wyszukiwania "Kraków,Plac Nowy" już nic nie znajduje. Podobnie z "Kraków, Nowy", "Kraków,Pl Nowy" . "Kraków,Plac" zwraca wszystkie krakowskie hotspoty - rozumiem, że w zapytaniu wycinasz słowo "plac" ale wytnij je również w adresie.

PS. A nie najlepsza wyszukiwarka rozkłada całą idee projektu (wg. mnie) ;)

@papieros: ideą wyszukiwarki było znalezienie wszystkich możliwych miejsc (miasto lub wg typów). Tylko takie opcje brałem pod uwagę, bo jak ktoś szuka hotspotów to pierw myśli o mieście, potem o konkretnych miejscach - typach.

Twój pomysł na takie dokładniejsze szukanie jest ciekawy ^_^. Postaram się go wdrożyć.

@Yeden: wcześniej na głównej były wszystkie punkty ładowana na Google Maps :D Zarzynało to FF w większości przypadków ;>. Lista najpopularniejszych miast się pojawi.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

bo jak ktoś szuka hotspotów to pierw myśli o mieście, potem o konkretnych miejscach - typach

zgoda ale przydałoby się też znajdowanie hotspotów w pobliżu jakiegoś miejsca. Np. wiem, że się wybieram tu i tam a chciałbym ...

ułatwieniem w tym wypadku jest mapka (bez mapy to by była zupełna kaszana) ale fajnie by było żeby i wyszukiwarka się sprawdzała.

PS. O ile wiem w API googlowym można postarać się o wyszukiwanie najbliższych miejsc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności