Skocz do zawartości

Dywizjon 301 - czyli co i jak z przekierowaniem?

NCL

Rekomendowane odpowiedzi

Mam więc pytanie: czy po zdjęciu 301 ten filtr zostanie? Domena A i B. Domena A została filtr i kupiłem domenę B, na którą ustawiłem przekierowanie 301 z domeny A. Czy po zdjeciu tego przekierowania ta domena ma nadal filtr, czy nie?

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

301 tylko na domenę starą nigdy nową.

Nowa domena to nowa domena i przy 301 zawsze zachowuje się jak nowa domena, czyli jak dostanie strzała z tylu BL z 301 to ino furknie (też sprawdziałem)

Na obecy filtr 28/29 jedymym wyjsciem jest 301 zresztą kto jest bystry to już to zauwazył pod naszą ulubioną frazą :)

Marketing internetowy dla firm

Xann. Czyli na nowej domenie dajemy 301 na starą, a w starej wszystkie linki zwrotne do nowej ? Dobrze to rozumiem. Możesz podać realny przykład ?

301 robimy zawsze na starą domene , dlatego dobrze miec pare domen w zapasie tematycznych xann.pl , xann.net itp itd ,. Domene główną pozycjonujemy o pozostałe dbamy symbolicznie w razie BUM robimy 301 ;)

I jakie dało Ci to efekty ?

https://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&...art=50&sa=N ?

Marketing w sieci - da się ?

301 robimy zawsze na starą domene , dlatego dobrze miec pare domen w zapasie tematycznych xann.pl , xann.net itp itd ,. Domene główną pozycjonujemy o pozostałe dbamy symbolicznie w razie BUM robimy 301 ;)

W takim razie, co może się stać z nową domeną, której się zrobi przekierowanie ze starej?

A ja mam pytanie nieco offtopic: pozycjonowanie nieistniejącej domeny. Najpierw wrzuca się gdzie się da i ile się da linków prowadzących do nieistniejącej domeny, a po jakimś czasie jak G je znajdzie (np. po miesiącu) dodaje tą domenę do DNS i stawia tam stronkę. Czy stronka dostanie na dzień dobry filtra, czy też nie?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności