Skocz do zawartości

Wyłączenie RSS

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam swojego bloga (WP) - wpisuje dość regularnie, długie, unikalne posty - nie związane z pozycjonowaniem, ale temetyczne. nie chcę, aby ktoś zasysał moje wpisy do swojej spamiary (wp-o-maic). Czy wystarczy usunąć kataloog "feed" i już nie będzie można pobierać wpisów?

Można się fajnie pobawić z takimi stronami B) np, napisać posta, wstawić pełno linków do swoich stron i opublikować go na blogu. Potem wystarczy wejść na spamiarkę, odświeżyć, po czym skasować post z własnego bloga. Darmowe linki B)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Dla kogoś kto będzie chcial kopiować tekst z Twojej strony to żadna przeszkoda wyłaczenie RSS, bo przecież co to za problem kopiować treść wprost ze strony ?

Wiadomo, że tak można... ale to wymaga większego zachodzu: w końcu robota pt: ctlr+c ctrl+v to robota półgłówka... Chodzi mi o automty...

Pomysł z linkami bardzo mi się podoba... Przyjżę mu się bliżej:)

Można jakość dojść do tego kto ma naszą subskrypcję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności