Skocz do zawartości

Ranking SWL

7087822

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
najlepsze po latach obserwacji dla mnie to:

1. seo.net.pl

2. e-weblink.com

3. linkme.pl

po latach obserwacji?

seo.net.pl 22.01.08

e-weblink.com 16.05.07

linkme.pl 05.09.06

no za duzo to tych lat nie było w przypadku tych pierwszych 2 ;)

Dzięki za udzielenie odpowiedzi jak przystało na prawdziwych pozycjonerów , jak bym móg to postawił bym wam piwo ;)

Paweł

-------------------------------------------

systemów jest cała masa

ja dodatkowo korzystam z LINKORN.PL

seodopalacza

livelink.pl

i ostatnio zastanawiam sie nad powrotem do LINKOR.pl - choc wielu uwaza ze nie jest nic warty ale jak widze, konkurencja nim sie pozycjonuje i osiaga dobre rezultaty

mozesz korzystac z wielu systemów - wtedy masz szanse na osiagniecie lepszych rezultatow

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Testowałam 2 systemy - linkme i weblink.

Linkme - dużo bardziej skuteczny i szybciej było widać efekty. Poza tym dzięki temu, że to system wymiany linków stałych, na bieżąco można było monitorować gdzie się pojawiały moje linki i ewentualnie mogłam zgłaszać na czarną listę te strony, które mi nie odpowiadały.

E-weblink - nie pomógł nawet przy prostych frazach i widać, że aby cokolwiek zdziałał, potrzebne jest dużo większe zaplecze pod punkty niż te, które wystarczyło w linkme. Pod jednym względem był jednak lepszy od linkme, ponieważ można było wykorzystać w nim nawet strony bez PR, z którymi w linkme raczej nic by się nie zdziałało.

Jeśli chodzi o kontakt z adminami to nie mogę pochwalić żadnego z tych systemów.

ja obecnie mocno testuje gotlinka i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - jak administracji nie zabraknie zapalu i utrzymaja obecny poziom stanie sie szybko nr 1 w calym zamieszaniu

dobrze przetrenowanym system jest rowniez seo-net - rownie skuteczny

weblinkiem nie bawilem sie zbyt wytrwale - powodem bylo tylko i wylacznie brak mozliwosci dodawania domen bez www. co przy moich zabawkach jes sporym mankamentem i nie moge obiektywnie sie wypowiedziec na temat systemu i jego mocy

jesli chodzi o kontakt z administracja to wszystki trzy systemy zasluguja na duzy plus xann dzielnie pisal na PW, z krupkiem jest dobry kontakt na gg, a z chlopaki z gotlinka via mail - wiec tutaj pozytywnie oceniam kazdy system

systemow statycznych raczej nie uzywam - uwazam - i nie potrafie obiektywnie ich ocenic

Ja stawiam na stałe systemy: linkme, linkujpro, livelink.

W ogóle dziwię się że rotacyjne jeszcze coś dają... ale wolę się już zająć stałymi, tak na wszelki wypadek.

Z powyższych najsolidniejszy jest linkme tylko tam linki są stosunkowo drogie. Ma fajne opcje, można mieszać opisy, do jednego linku aż 4 opcje.

Linkujpro jest jakby zaniedbany.

Livelink ma tanie linki, jak go dopracują to będzie extra system ;)

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Prawdę mówiąc poziom się tak podwyższył ze teraz każdy SWL jest dobry - zwłaszcza wśród rotatorów: eweblink, seonet, teraz doszedł mocny gracz w postaci gotlinka a jeszcze elitelink prezentuje się niezgorzej...każdy oferuje podobną moc tyle że niektóre w lepszym wydaniu (gotlink) a niektóre z możliwością dodania domeny bez www (seonet) - ten ostatni punkt jest dla mnie bardzo ważny dlatego wybrałem seonet zamiast eweba.

Jeśli chodzi o systemy statyczne to króluje klasyka i póki co nie pojawiło się nic ciekawego - używam livelinka, linkorna i sporadycznie link-vaulta - prawdę mówiąc zadowolony jestem tylko z tego pierwszego...ale co robic gdy nie ma niczego innego...jest jeszcze link-me ale to nie jest dla wszystkich - stanowczo zbyt mała ilość punktów za zaplecze...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Korzystam z

Statyczne:

LinkMe-polecam według mnie najlepszy system wymiany linków stat.

LiveLink- Dość tani system tanie linki etc. czy daje efekty to nie korzystam bo innych niema .

LinkujPro- Również linki nie są zbyt drogie pyzatym ten system wydaje się niezadbany tak jak napisałem jeden z userów tak jak w przypadku LiveLink kożystam bo niema innych.

Rotacyjne (wydaje mnie sie ze niema żadnych efektów korzystam bo inni tez korzystają :)

E-Weblink- bram opinii na temat tego systemu, dlatego mam problem z linkami ponieważ linki mam pod sobą i zajmują dozo miejsca zamiast koło siebie.

GotLink- Brak opinii a pyzatym wszystko jest ok.

Na temat kontaktu z Administracją i ewentualnej pomocy to żadko korzystam.

Paweł

-------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności