Skocz do zawartości

Jak tam ten wp 2.6 wypada

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

ale nie ma tam jakichś zmian dotyczących bezpieczeństwa? Bo na tych mi szczególnie zależy. W innym przypadku to to oleję. Jak przeglądałem listę zmian to nie widziałem tam nic o zabezpieczeniach.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Kurde dziwne to wp 2.6 jakieś jest.

Miałem wp 2.5 to posty się ładnie indeksowały...

A teraz niedość że długo się indeksują to jeszcze mają postać www.domena.pl/nazwa_postu/trackback oraz www.domena.pl/nazwa_postu/feed

Poco mi to? Z tego pierwszego:www.domena.pl/nazwa_postu/trackbacl i tak jest przekierowanie do www.domena.pl/nazwa_postu/

Ech co wersja to jakaś rąbnięta... Zaczynam tęsknić za wp 2.3.3

O jakich problemach z linkami piszecie?

Ja teraz postawiłem Opel Asterkowego bloga i nie zauważyłem problemów, a linki zmieniałem na swoje, wszystko jak po maśle.

Do tego mam dołożone pluginy: All in One SEO Pack 1.4.6.13, Google XML Sitemaps 3.1.0.1, Register Plus 3.5.1, ThickBox 1.2

Oczywiście zapraszam do odwiedzenia https://www.opelastrag.seonetshop.pl/

• 2 tygodnie później...

mam pytanie odnośnie 2.3.3 czy wersja ta nie ma żadnych exploitów i dziur?

Wiem, że jeden bug był w related post ale już mam załatany.

Najbardziej mi ta właśnie wersja podchodzi a nie 2.6.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Mi 2.6 się nie podoba się ze względu na wys/wyg - kaszanka. Nie ładne i potrafi się wywalić częściej nić starsze skrypty

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

obecnie mam 2.6.1 i działa... pracuję własnie nad tą wersją pod swoje sprawy i nei zauważylem jakichś nieprawidłowości.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności