Skocz do zawartości

Coraz gorsza indeksacja w G

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w indexie google ok 300/500 stron nowej site, w tej chwili robię pierwszy raz sitemap dla tej strony ok. 300 000 podstron i nadal robot szuka site na mojej stronie przez program do map. Ciekawe jak dodam do narzędzi webmastera tą nową mapkę ile będę miał zaindeksowanych site w google? Jeszcze dodam ją do yahoo, ale to inna bajka :/

300k podstron to za dużo jak na jeden plik sitemapy dla Google. Podziel na mniejsze części.

Czy ta kiepska indeksacja jest tylko w PL (tak jak ostatnie filtry), czy na angielskich forach też płaczą że nie chce im się indeksować?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Wczoraj postawilam precelka na wordpressie i dzis juz jest w indeksie. Ale klimat :)

To że precel wczorajszy jest dzis w inexie to standard ale chodzi o zidxowanie całego dużego serwisu , stawiasz sklep na 5 tys produktow i nie licz ze na drugi dzien nawet 10 bedzie z nich w idexie

Marketing internetowy dla firm

Ja próbuje zaindeksowac anglojezyczną stronę - ie też - unikalny kontent codziennie - poprzez skrypt jaki napisałem - 20k podstron z tego wyszło i codziennie sie aktualizują - ale stron od tygodnia w indexie - 16 - pingowanie + kilka dobrych stałych linków + SWL + Dodawarka

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności