Skocz do zawartości

Kupowanie linków

doli

Rekomendowane odpowiedzi

Poprawiłem swoją stronę na tyle, że google w miesiąc z miejsca gdzieś poza pierwszą setką przeniosło mnie na drugą stronę i teraz chciałbym powalczyć o top3. Powalczyć chcę przede wszystkim kupując linki i w związku z tym mam pytanie, jak i gdzie to robić. Moje pierwsze kroki to allegro i jakieś swl. Ale pojawiają sie podstawowe pytania, czy mogę zapisać się do swl i nie umieszczać linków na swojej stronie, tylko kupować punkty od innych? Jeżeli tak, to jaki swl byście polecali, z tego co widzę to popularny jest e-weblink.com . Co do allegro, to mam podstawowe pytanie, jak wybierać odpowiednie linki, moja strona ma PR3, pewnie muszę szukać linków do stron z wyższy PR, ale jak ktoś tutaj napisał link linkowi nie równy, co to znaczy ... ? I ostatnie pytanie jaki powinien być stosunek linków stałych z allegro do tych z swla?

Z góry dziekuję za odpowiedzi.

Wg mnie nie warto kupować linki na allegro bo przeważnie obok twojego linku jest 20 innych i wtedy link sporo traci na mocy. Lepiej zacznij dodawać wpisy do preclów, dodawaj do katalogów. W ten sposób osiągniesz darmowe linki a pieniądze zostaw na kupno punktów w swl. :D

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Wg mnie nie warto kupować linki na allegro bo przeważnie obok twojego linku jest 20 innych i wtedy link sporo traci na mocy. Lepiej zacznij dodawać wpisy do preclów, dodawaj do katalogów. W ten sposób osiągniesz darmowe linki a pieniądze zostaw na kupno punktów w swl. ;)

kupisz mase linkow za 200zl i wejdziesz wysoko

a po miesiacu bedziesz musial znow je kupic bo wlasciciele je zdejma...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

SWL'e to ostateczność. Na początek polecam sprawdzenie allegro pod kątem linków o zbieżnej tematyce z Twoim portalem. Jeżeli takowe znajdziesz to możesz liczyć na sukces za mniejsze pieniądze. Staraj się zwrócić uwagę na bl, pr, ilość linków wychodzących i site. W takiej kolejności jaką podałem ;)

Jeżeli hasło jest "stosunkowo proste", możliwe że starczy abyś pododawał swoją stronę do tzw. precli. Będzie to mały wydatek jednorazowy - ok 30 zł.

Wg mnie nie warto kupować linki na allegro bo przeważnie obok twojego linku jest 20 innych i wtedy link sporo traci na mocy. Lepiej zacznij dodawać wpisy do preclów, dodawaj do katalogów. W ten sposób osiągniesz darmowe linki a pieniądze zostaw na kupno punktów w swl. ;)

A w peclach i w katalogach to masz jeden wychodzący link na stronę :D

W preclam i katalogach masz możliwość wyboru i do tego za darmo :D

Trafiasz na dobry katalog lub precel i wiesz czy ma sens dodanie...

Z allegro różnie bywa... raz trafisz na dobra aukcje i masz wartościowy link, a raz kupisz link i po 2ms połowa strony to linki...

Twórz samemu zaplecze - małe, tematyczne... dopal katalogami, preclami i swl... i zapełnisz całą top10 Twoimi stronami ;)

Pozdrawiam

W preclam i katalogach masz możliwość wyboru i do tego za darmo :)

Trafiasz na dobry katalog lub precel i wiesz czy ma sens dodanie...

Z allegro różnie bywa... raz trafisz na dobra aukcje i masz wartościowy link, a raz kupisz link i po 2ms połowa strony to linki...

To co to za problem kupować na stronach które mają limit linków wychodzacych??

Ale ten limit to indywidualna sprawa, raz Allegrowicz napisze ze bedzie 20 linkow na stronie, a za 20 dni druga aukcja gdzie juz tej informacji nie ma... i sie robi farma dla allegrowiczow z 200 linkami... ot taki przyklad

Poprawiłem swoją stronę na tyle, że google w miesiąc z miejsca gdzieś poza pierwszą setką przeniosło mnie na drugą stronę i teraz chciałbym powalczyć o top3. Powalczyć chcę przede wszystkim kupując linki i w związku z tym mam pytanie, jak i gdzie to robić.

Rzuć okiem na KupWyraz.pl. Za kilka złotych możesz mieć wybrany przez siebie link. Istnieje też możliwość zasugerowania frazy. Strona sukcesywnie rośnie w siłę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności