Skocz do zawartości

Jak ugryzc google.com

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

WItam

Troche zaczalem sie bawic w google.com i mam nastepujace pytanie,jak ugryzc tamtejszy rynek,pozycjonuje glownie frazy z miastem wiec nie jest az tak ciezko...sa jednak male problemy i w zwiazku z tym mam pytania:

1.Dodanie do katalogu zazwyczaj 20$,czy sa jakies dobre i darmowe?

2.Zaczalem troche krecic systemem glownie seo netem i e-weblinkiem i sporo nim wywalczylem,ale to na dluzsza mete nie wypali

3.Chcialem dodac angielskie artykuly do polskich precli ale boje sie ze zlapie geolokalizacje,w usa nie widzialem jakis takich gdzie moglbym dodac swoj artykul.

4.co jeszcze mozna zrobic i jak to ewentualnie rozegrac?

Licze na wskazowki i ewentualna pomoc.

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziekuje.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

1.Dodanie do katalogu zazwyczaj 20$,czy sa jakies dobre i darmowe?

oto spis polskich i nie polskich katalogów, posegregój na PR i jest trochę tych perełek

2.Zaczalem troche krecic systemem glownie seo netem i e-weblinkiem i sporo nim wywalczyłem,ale to na dłuższą metę nie wypali

Na temet SWL to przyznam racje że efekty są niezłe, a czy na dłuszą mętę sie to sprawdzi to sam nie weim :D

4.co jeszcze mozna zrobic i jak to ewentualnie rozegrac?

Starać się o mocne linki u innych stron

Paweł

-------------------------------------------

Dobry temat, przydałyby się jakieś rozwiązania :D

Ja przykładowo moją stronę na frazę konkursową w google.de i zaznaczonym krajem Deutschland mam na 1. miejscu, podczas gdy w google.pl czy google.com nie jest tak dobrze, a nic nie robiłem (przynajmniej świadomie), żeby w google.de być tak wysoko...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności