Skocz do zawartości

Skacząca pozycja

7087822

Rekomendowane odpowiedzi

Chodziło mi o stale w sensie wymiana stronami, precle, katalogi etc. Rotacyjne są bardzo skuteczne tylko trzeba z nich mądrze korzystać. Staraj się na początku wzmocnić domenę stałymi linkami a potem stopniowo dawaj rotacyjne pkt.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

podczepie się pod temat ...

strona którą pozycjonuję i jej tematyka jest że tak powiem bardzo egzotyczna ;-) mam problem z napisaniem 5 różnych artykułów (jeden artykuł i 4 jego warianty). Dalej kombinować? czy mogę się zadowolić na początek tymi 5 artykułami i ewentualnie jak będę miał wenę to dopiszę jakiś artykuł ...

-------------------

tylko przez wytrwałość i konsekwencję można do czegoś dojść ...

pozycja mojej strony w G potrafi skakać nawet o 100 miejsc czy jest to spowodowane tym że czsami moja strona nie działa przez Dupny Hosting ?

1. Kiepski hosting.

2. Ilosc spammerskich linkow.

3. Egoztycznosc dziedziny.

Czasem opłaca się kupić jakąś starą stronkę o zbliżonej tematyce i podlinkować.

A co do skakania - zajmuje się optymalizacją bardzo dużej strony (PR6) i pozycja na wybrane hasło potrafi

skakać między pierwszą a piątą stronę każdego dnia. Co ciekawe jest to w 100% White SEO. Google potrafi nieźle namieszać.

----

Projekt KupWyraz.pl - nadawaj nowe definicje wyrazom i linkuj do swojej strony

Jestem zszokowany wszystko wróciło do normy.

Przepraszam za ten temat( który jest jednym z nielicznym na tym forum ) ale jestem dopiero początkującym wiec posiadam mnóstwo pytań. :)

Paweł

-------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności