Skocz do zawartości

Własna strona www - gdzie zarejestrować ?

elodreco

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję założyć własną stronę internetową. Mam już CMS, hosting oraz domenę. Teraz czy trzeba gdzieś rejestrować stronę ? Jakiś czas temu czytałem, że każda strona aktualizowana raz na rok czy miesiąc musi gdzieś być zarejestrowana. Do jakich katalogów warto dodać stronę ( tematyka - gry PC ) ? Do jakich wyszukiwarek ? Czy można zastrzec nazwę - jaki jest koszt i gdzie to zrobić ? Podobno strony są rejestrowane jako firmy (jak to się ma do mnie, nie prowadzę żadnej działalności ale mam umowę o pracę w serwisie agd, czy mimo to mogę prowadzić działalność?), jakaś tam www klanowa ma taki status ( esp.pl podobno też). Jak dobrze rozreklamować stronę ? Mailing, reklama na forum co jeszcze ?

Do jakich katalogów warto dodać stronę ( tematyka - gry PC ) ? Do jakich wyszukiwarek ?

Wyszukiwarki - przede wszystkim google. Ta wyszukiwarka opanowała już całkowicie polski rynek.

Stronę dodawaj do dobrej jakości, dłużej istniejących tematycznych katalogów. Takich które są wysoko w wynikach wyszukiwania na frazy które cie interesują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności