Skocz do zawartości

Slabo indeksuje

Pathfinder

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na dwa tygodni to nie jest źle z indeksowaniem... ale zawsze może być lepiej :D Link, link, link :) Link zwrotny... na pewno ci nie pomoże... bardziej zaszkodzi. 5 katalogów... no powiedzmy,że niech będzie. Zainteresuj się teraz preclami ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

a jesli chodzi o ilosc linkow, ale nie katalogow tylko tych z wymiany, to moge ich dodawac ile chce ? bez umiaru?

Rozumiem, że chodzi o ilośc linków na Twojej stronie...Nieważne w sumie czy jest to link zwrotny prowadzący do katalogu, czy do zwykłej strony z którą się wymieniłeś...Dbaj o to, by Twoja strona nie była farmą linków. Z zwązku z tym "nie możesz ich dawać ile chcesz". Każdy dodatkowy link zmniejsza moc pozostałych...Czyli jeśli na stronie jest do 5linków wychodzących to mają one jakąś moc w sobie...ale jak ich dasz 50...to już nie będą w zasadzie nic warte. Z resztą mało osób wymieni się z Tobą linkami jeśli zauważy, że masz sporo linków wychodzących...

Ja również mam problem z indeksowaniem. Tydzień temu zmieniłem cały wygląd strony, razem z cms, strukturą linków etc. i Google cały czas się męczy. Na starym, fatalnie zoptymalizowanym bez problemu w tydzień indeksowało nawet kilkaset podstron, a teraz zaledwie kilkanaście i to tak, że raz coś zaindeksuje, a raz coś wyindeksuje. Na razie nie linkuję, bo kilka tygodni temu zmieniłem też domenę i chcę zobaczyć, na ile moc linków ze starej zostanie przeniesiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności