Skocz do zawartości

parametr+robot.txt+katalog stron

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Starszy od ciebie, nie każdy zajmie sie tym czym umie najlepiej.Znam swoją wartośc, i wiem co potrafię .Nie będe czytał od takich osób tych idiotycznych odpowiedzi.Wiem żle zrobiłęm że wogóle zadałem te pytanie. Czas praktyka i umiejętności pokazują co każdy potrafi na necie, nie mnieludzi oceniac.

wiek tu nie ma znaczenia ! to dobrze ze znasz swoja wartosc ale sie nei przeceniaj bo z tego co widzialem co stworzyles i to co tu pisales na forum nie rysuje sie jakis obraz experta nie to zebym ja byl wielkim expretem ale stwierdzam fakt.Teraz zachowujesz sie jak obrazone dziecko bo uslyszalo pare linijek prawdy.A i jak ktos zajmuje sie tym czego nie umie najlepiej (wnioskuje ze mowisz o sobie ) to niech lepiej znajdzie inne zajecie mp maluje ,ukalda chodniki itp

Starszy od ciebie, nie każdy zajmie sie tym czym umie najlepiej.Znam swoją wartośc, i wiem co potrafię .Nie będe czytał od takich osób tych idiotycznych odpowiedzi.Wiem żle zrobiłęm że wogóle zadałem te pytanie. Czas praktyka i umiejętności pokazują co każdy potrafi na necie, nie mnieludzi oceniac.

Skoro jestes starszy to powiedz o ile...

nie każdy zajmie sie tym czym umie najlepiej

Albo robisz cos dobrze prawie lub perfekcyjnie, albo siedz sobie w domu i zbijaj bonki i sluchaj dalej Hip Hopu.

www.governo.it

ProWeb2 - co tak tego wieku żeś się uczepił? Doświadczenie mi już nie raz pokazało, że nie raz bardziej można ufać młodszym osobom, niż starszym. Nie raz te młodsze potrafią być bardziej poważne, rozważne i inteligentne, niż nawet - wydawć by się mogło - dorośli ludzie, którzy okazuje się, że zachowują się jak dzieci. Wiek tu ma taką rolę, jak PR w Google :)

PS. Web-S - sorki za te dygresje w twoim temacie. Akurat powyższe ma charakter ogólny i nie jest bezpośrednio związane z twoją osobą, jakbyś miał zamiar odczytać to jako zarzut jakiś pod swoim imieniem. Nie miałem takiego celu.

Doświadczenie mi już nie raz pokazało, że nie raz bardziej można ufać młodszym osobom, niż starszym

Jak duza ilosc 14-17 latkow bys zatrudnil do pozycjonowania strony?

wezmie polowe i zniknie a projekt zostawi bo dalej nie umie zrobic.

wezmie polowe i zniknie a projekt zostawi bo dziewczyne sobie znalazl.

wezmie polowe i zniknie a projekt zostawi bo internet mu zablokowali rodzice.

powie: tak tak, zrobie. I sciagnie ci jakis gotowy skrypt.

PS. ja mam 21 lat.

www.governo.it

Jakoś nie doszukałem się w tym temacie odpowiedzi, więc odpowiem:

co to znaczy (...)

User-agent: *

Disallow: /adm/

Taki wpis oznacza, że żaden robot przedstawiający się dowolnym User-Agentem, nie powinien wchodzić do katalogu /adm/ i nie powinien pobierać stamtąd plików.

Więcej informacji np. na robotstxt.org

I wiem że sa na forum, jaki polecacie skrypt do łapania robotów, i łądnej indeksacji katalogu stron php-owych.

Ja używam własnej roboty, właśnie w oparciu o detekcje UA i hosta. Nie za bardzo wiem co rozumiesz przez "ładnej indeksacji". Indeksacja jest zależna on konstrukcji strony i mocny do niej przyłożonej.

Pozdrawiam, J.

Jakoś nie doszukałem się w tym temacie odpowiedzi, więc odpowiem:
Chciałbym sie zaytać, co to znaczy ten parametr w katalogu stron ?

User-agent: *

Disallow: /adm/

Nie wchodzenie do tego katalogu przez wszystkie roboty. W tym przypadku jest to zapewne folder panelu administracyjnego.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Owszem. Moją dygresję spełnia 1/100 osób. Ale czy to jest tak mało, skoro w wyższym przedziale wiekowym do tego samego zadania kwalifikuje się 20/100 osób?

Owszem. Moją dygresję spełnia 1/100 osób. Ale czy to jest tak mało, skoro w wyższym przedziale wiekowym do tego samego zadania kwalifikuje się 20/100 osób?

Zawsze 20 razy wiecej.

www.governo.it

ten temat jest smieszny. a najazdy na WebmasteruS sa bezcelowe...

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

..czytam i głowa mnie boli (albo od wczorajszego picia albo od tych głupot które czytam)

..niech sobie chłopak pozycjonuje nich sie uczy (jak każdy, który odwiedza to forum), a jeśli ty potrafisz mu pomóc to mu pomóż, a nie piszesz jeden z drugim głupoty i robicie śmietnik.

żeby pozycjonować nie trzeba wogóle wiedzieć o robots.txt, to po pierwsze, a po drugie to

...robots.txt nie ma wspólnego nic ani z HTML, ani PHP, ani Perlem...
czemu nie? - może być np dynamicznie generowany.

..także kolejna nagonka bez sensu ...żenada...

Podsumowując ten temat:

Spytałem sie tylko o parametr robots.txt , co to znaczy w katalogu stron.

A tu zaczeły sie docinki na moją osobę, apropo ProWeb2 mam 21 lat, tak dla ciebie do wiadomości.

Inna rzecz, że forumowicze którzy odwiedzają to forum niektórzy są chyba :

a) niezrównoważeni

:D nadpobudliwi

c) niewyżyci

Kilka już było tematów na tym forum, że osoba zadawała pytanie, a inni na niego najeżdzali nie mają związku z pytaniem które zadał

Pozostaje wątpliwość czy wogóle zadawać pytanie jakieś na forum, bo zadasz pytanie, a osoby mające problemy z własną osobowością szykalują twoją osobę, przy czym.

d) nie mając niz w związku z odpowiedzią

e) mają problemy z sobą widocznie

Nie wiem co mam myślec o taich osobach, ale niech teras sie wezmą za siebie bo będą mieli problemy , może już mają z zaakceptowaniem siebie, lub innej osoby w życiu.

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Spytałem sie tylko o parametr robots.txt , co to znaczy w katalogu stron.

A tu zaczeły sie docinki na moją osobę, apropo ProWeb2 mam 21 lat, tak dla ciebie do wiadomości.

Inna rzecz, że forumowicze którzy odwiedzają to forum niektórzy są chyba :

a) niezrównoważeni

:D nadpobudliwi

c) niewyżyci

Kilka już było tematów na tym forum, że osoba zadawała pytanie, a inni na niego najeżdzali nie mają związku z pytaniem które zadał

Pozostaje wątpliwość czy wogóle zadawać pytanie jakieś na forum, bo zadasz pytanie, a osoby mające problemy z własną osobowością szykalują twoją osobę, przy czym.

d) nie mając niz w związku z odpowiedzią

e) mają problemy z sobą widocznie

Nie wiem co mam myślec o taich osobach, ale niech teras sie wezmą za siebie bo będą mieli problemy , może już mają z zaakceptowaniem siebie, lub innej osoby w życiu.

Men... nie pasuje, nie czytaj. Forum jest michała i tylko jego. Skoro nie wyrzucił tematu/postów, to znaczy, że tak miało być. Nie obrażaj użytkowników, bo to się źle odbije na Tobie. Specjalistą z zakresu psychologii jesteś, czy jak, że takie wnioski wyciągasz? Popatrz na swoje zdania: one są nielogiczne!

-> Inna rzecz, że forumowicze którzy odwiedzają to forum niektórzy są chyba :

To nie jest "zdanie po polskiemu". Jak mamy Cię traktować serio, jako osobę dorosłą, skoro masz problemy z konstrukcją zdań?

Zastanów się najpierw nad sobą. Później dopiero wyzywaj innych. Nie dziwi Cię fakt, że kilka osób zwróciło Ci uwagę? Nie jedna, kilka. Wszystkie się myliły?

pozdr.

Nic nie mysl i nie pisz, najlepiej dla ciebie bedzie.

www.governo.it

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności