Skocz do zawartości

Dzisiejsze problemy z forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeśli chodzi o kłopoty z forum ja pozwolę sobie zauważyć, że po logowaniu, napisaniu wiadomości, jestem wylogowany z forum (gdy klikam podgląd lub wyślij). Przekazanie jest do kolejnego logowania i szukania tematu w którym chcę napisać od nowa.

Może tylko ja mam taki problem. Dlatego, jeśli jest inaczej, proszę napisać o podobnych przypadkach...

Mam bardzo podobnie. Od kilku dni jestem automatycznie wylogowywany po bardzo krótkim okresie czasu. Wcześniej nie było tego problemu, teraz zdarza się, że nie przeczytam do końca wątku, przejdę na kolejną podstronę i już wylogowany.

zobacz czy przypadkiem nie zmieniłeś sobie user agent przeglądarki

Właśnie chodzi o to, że nic nie zmieniałem. Może ktoś z forumowiczów miał podobny przypadek który rozwiązał i może podzieli się informacją :)

P.S. Na innych forach nie mam podobnych problemów.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja również na innych forach nie mam takich problemów. Przed chwilą wychodząc z wątku o dodawarce do seokatalogów zostałem wylogowany, musiałem się ponownie zalogować by napisać tę wiadomość.

Nie mogę edytować, więc piszę nowego posta. Okazało się, że u mnie była to kwestia dual-wan. Przy jednym łączu nie jestem wylogowywany. Przy 2 czasem łączy jedno, czasem drugie, a IPB wylogowuje usera przy zmianie adresy IP, tak z tego wynika.

• 9 miesięcy temu...

Kliknąłem w ten temat dla początkujących i wyświetlił się następujący komunikat:

"Ostrzeżenie: coś tu jest nie w porządku!

Witryna www.forum.optymalizacja.com zawiera treści z witryny www.cpmprofit.com, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.

Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny.

Powiadomiliśmy już właściciela witryny www.cpmprofit.com, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem www.cpmprofit.com zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google.

Jeśli rozumiesz, że odwiedzenie tej witryny może wyrządzić szkody na komputerze, kontynuuj mimo wszystko.

Pomóż udoskonalić funkcję wykrywania złośliwego oprogramowania, wysyłając do Google dodatkowe dane dotyczące witryn, w których jest wyświetlane to ostrzeżenie. Polityka prywatności usługi Bezpieczne przeglądanie reguluje sposób obsługi tych danych."

Też tak macie?

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

to samo.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

U mnie też się zdarza, dodatkowo wylogowuje z forum*. Zwróć uwagę jakie jest zainteresowanie ostatnimi tematami na przykład ten- https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=143015&hl=

To chyba rekord PiO jeśli chodzi o posty/wyświetlenia w przeliczeniu na czas ;)

* Może jakaś ściepa na serwer? :)

e: wedrowiec, szybka reakcja ;)

U mnie pady PIO zdarzają się ostatnimi czasy coraz częściej. Trochę to wkurzające. Akurat zredagowałem wysoce wartościowego posta na temat innowacyjnej metody wbijania stron do top w 5 minut, a tu bach. Po kliknięciu w przycisk wyskakuje błąd połączenia. Tak się wtedy denerwuję, że wszystko zapominam. Wiecie ile przez to cennej wiedzy umknęło?

seowyszbanner.gif

• 3 tygodnie później...

Myślisz, @Max, że po kupnie książki forum nie będzie się "wieszać"?

Wiesz, mnie tam "wsio ryba" przyda się książka na urlop :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności