Skocz do zawartości

Dzisiejsze problemy z forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oooo widzicie, a myślałem, że mój Gmail zaczął świrować, bo oczekuję jeszcze maili z innych źródeł, które coś do mnie przyjść nie chcą, dlatego zacząłem mieć obawy :D

Tak czy siak, forum przestało wysyłać powiadomienia i jest to dla mnie bardzo uciążliwe, bo niejako przeglądam forum z mojego Gmaila, subskrybuje nowości w forach, które mnie interesują i co najważniejsze to subskrybuje konkretne tematy.

• 1 miesiąc temu...

Wolno... żółwiego tempa forum nabrało. Coraz częściej zdarzają się problemy. A to pada całkowicie, a to spowalnia do granic możliwości. Z każdym tygodniem jest coraz gorzej. Za starych dobrych czasów robiło się zrzutki na serwer :). Co Wy na to?

seowyszbanner.gif

@Soprano- że się zacytuje sprzed jakiegoś czasu:

* Może jakaś ściepa na serwer? :)

Ja tam mogę się dorzucić. To i tak od Adminów zależy czy widzą taką potrzebę i jak to zorganizować.

To jak? 1% z podatku na PiO :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności