Skocz do zawartości

Dzisiejsze problemy z forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 miesięcy temu...

coś się chyba dziś sypie, bardzo często takie cóś się pokazuje:

www.forum.optymalizacja.com Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

«

Return to the index

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• 2 miesiące temu...

Drodzy Administratorzy, wiem, że utrzymanie forum kosztuje i dlatego potrzebne są reklamy.

Ale, przez litość dla naszych oczu, nie zamieszczajcie tych wściekle migających pomarańczowych reklam az.pl ("webski kreator... Yeti... stawiamy wszystkim" itd.").

Przecież można oferować produkt w mniej nachalny sposób.

P.S. Nie nasłała mnie tu konkurencja az.pl tylko moje wymęczone oczy.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Tak na marginesie nigdy nie miałem :D, to taki pic bo teraz taka moda zarejestrować się na PIO, zobaczyć ilość postów w rankingu a dalej pisac PW do wszytkich z TOP 10 żeby udzielałi rad, pomogli za darmo pozycjonować stronę, lub nauczyć jak zarabiać w internecie, bardzo często dopisują PILNIE :D dla tego mam napisane PW zablokowanie, a tak naprawdę zablokowane wyłącznie dla osób których nie lubię i ich dodałem ręcznie w czarny spisek :D

• 2 miesiące temu...

Widzę, że kłopoty z forum powróciły i jakoś dziwnie się wczytuje jak by porcjami - screen wczytywania. i tak mieliło kołem przez kilkadziesiąt sekund. Sprawdzałem na VPS, więc innym kompie i było to samo :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności