Skocz do zawartości

problem z przyjaznymi linkami w google webmaster tools

craker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam taki mały problemik mam stworzoną stronę na przyjaznych linkach i napisałem sobie generator google sitemap. jednakże na stronie google webmaster tool w mojej mapie mam ostrzeżenie:

Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną.

Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną. Ponieważ treść dynamiczna stwarza trudności podczas przemierzania i indeksowania przez wyszukiwarkę, może to mieć wpływ na miejsce Twojej witryny w wynikach wyszukiwania. Sprawdź mapę witryny, aby upewnić się, że informacje o witrynie są prawidłowe

czy to możę wpłynąć na indeksacje mojej strony ?? jeśli tak to jak mam poprawić to, aby działało odpowiednio i nie było takiego warninga ??

w .htaccess reguły mam napisane tak:

RewriteRule ^0([0-9]*)-(.*)\.html$ index.php?id=$1 [NC, L]

da się coś z tym zrobić ??

czy to możę wpłynąć na indeksacje mojej strony ?? jeśli tak to jak mam poprawić to, aby działało odpowiednio i nie było takiego warninga ??

Czasem trzeba dzielić przez pół to, co pisze Google. Mi też podobnie wyświetlał przy elegancko zbudowanych i rewrite'owanych stronkach. Google potrafi też się przyczepić np. do tego, że w archiwum artykułów jest za dużo linków, mimo iż nie ma ich więcej niż 100 na stronie i wszystko jest dobrze zorganizowane. Tak, jak wspominał Miłosz - pokaż może jakieś linki albo wyślij na PM to będzie łatwiej ocenić.

----

Projekt KupWyraz.pl - nadawaj nowe definicje wyrazom i linkuj do swojej strony

• 2 miesiące temu...

Witam,

ponieważ problem ustał na jakiś czas więc uznałem sprawę za wyjaśnioną. Jednakże dziś patrzę na webmaster tool i oczom moim ukazały się same ostrzeżenia przy stronach. Komunikat ten sam, co w pierwszym poście. Czy może mi ktoś pomóc i doradzić jak rozwiązać ten problem ?? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności