Skocz do zawartości

synonimek - narzędzie

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dawniej był synonimek udostępniony na serwerze jakiegoś forumowicza a teraz nie widzę.

Z jakich narzędzi korzystacie przy miksowaniu tekstów? Są jakieś udostępnione dla użytkowników ?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Z tego co pamiętam to ja udostępniałem :) tylko że podałem adres w postaci https://IP/uri , jak mi IP się zmieniło to przestało działac przez WWW. Mało osób i tak z tego korzystało jak dopiero teraz zostało zauważone że nie działa :) Jak jesteś zainteresowany to mogę właczyć ponownie synonimka przez WWW.

Do pracy jako edytor do przerabiania tekstu moge polecić synonimka jako aplikację WIN32 ma to taką zalete że teksty nie bedą wykorzystywane przez nikogo oprócz Ciebie, a wiadomo jak to jest jak sie robi coś na darmowych stronach, potem człowiek sie moze zaskoczyć jak zobaczy pisane przez siebie teksty gdzies na jakims preclu :)

Najlepiej przeczytać ten wątek https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...40&start=40

I to najlepiej od końca ;) Bo na początku jest kilka linków które nie działają a nie moge zmieniać starych postów.

I najlepiej ściągnąć wersję demo aby zobaczyć czy warto zapłacić mi za czas który poświeciłem na napisanie tego programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności