Skocz do zawartości

123upload.pl

silacz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie obraź się, ale po przeczytaju kilku pierwszych postów w moich oczach byłeś właśnie "dzieckiem neo", dopiero jak postawiłeś na swoim i pokazałeś kim naprawdę jesteś to zmieniłem zdanie, dlatego na przyszłość pamiętaj, aby już na samym początku wysilić się i dodać obszerniejszy opis, wtedy na pewno unikniesz takich komentarzy. Moim zdaniem Polska jest idealna do robienia biznesu, tak wiele można jeszcze stworzyć, trzeba tylko chcieć :D

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

no nie moje ale strona moja :D

Oceniajcie :)

No wiesz co, po tym to rzeczywiscie mozna brać cie za profesjonalistę.

Wygląd tej strony jest gorszy od moich starych zapleczówek z brakiem połączenia do mysql bo mnie z hosta wywalili ;] Naprawdę widze duuużo profesjonalizmu :)

Ogólnie samo wykonanie mówi samo za siebie..

Literówki nawet w Regulaminie ;] A sam kod to taka kaszana i anty-walidiacja, że żal ściska.. nie powiem co :)

Może papiery firmy pokazać?

Widzę że krajowa zazdrość...

Polska niestety mentalność

Jeszcze jedno - śmiech mnie bierze gdy Patrzę na wasze linki (głównej z forami) i widzę zarejestrowanych osób 1 000

błahahaha ludzie wydajcie na reklamę bo to śmiech na sali jest....

A pokaż te papierki tej twojej firmy - skan nadania np. REGON'u + pierwsza strona dowodu z widocznym imieniem/nazwiskiem ;]

Nie ma Ci człowieku czego zazdrościć, bo po pierwsze sam przyznałeś, że to co zrobiłes nie jest Twoje [w znaczeniu, że skrypt nie Twój oraz grafika nie Twojego autorstwa - miewam duz eobawy, że tu jakiś warez prym wiedzie..] a po drugie juz o wykonaniu mówiłem ;]

A ty lepiej popatrz co oceniasz. Jakbyś miał taka konkurencję jak to forum ze stopki, gdybys próbował cos osiągnąć w tematyce, która jest już opanowana przez gigantów takich jak idg czy pcformat tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji, to nie obchodziła by cie krytyka taka jaką ja teraz na tobie zostawiam.

Zobacz człowieku statystyki witryny i jej konkurencji, i obczaj take to , ze strona jest w sieci gdzies z pół roku, a juz przeskakuje popularnością 2 letnich konkurentów, którzy nie mają pomysłu by zrobic zeby było inaczej.

Tyle. Polska mentalnośc napisała post ;]

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

• 1 miesiąc temu...

Serwis z sieci zniknie szybciej niż powstał. Takie moje zdanie. Obserwuję darmowe PL hostingi plików i co tutaj dużo mówić, nawet takie odsiebie.com nie radzi sobie z popularnością a więc przygotowani byli na pewien etap rozwoju i nie dalej.

Wygląd strony poniżej krytyki, razem z treścią.

PRZYKŁADY:

Witryna 123upload.pl jest witryna smużącą - (dop. nie wiem co to znaczy smużącą)

Właściciel witryny nie ponosi odpowiedzialności za jej działanie oraz nie zobowiązuje się do gwarancji działania witryny. (dop. styl tego zdania nie podlega nawet dyskusji, szkoda czasu)

Wszelkie dane które użytkownik umieszcza na witrynie, pliki, adresy itp muszą być zgodne z Polskim Prawem! (dop. istnieje coś takiego jak... interpunkcja)

Właściciel dopuszcza tylko i wyłącznie zgodne z prawem korzystanie ze strony 123upload.pl (dop. ponownie kłania się stylistyka)

Co mi da rejestracja?

Dzięki temu zwiększysz swój limit dodawania ilości plików oraz zmniejszysz czas na oczekiwania na link do pobrania. Będziesz także miał wszystkie swoje pliki w jednej liście.

Co mi da rejestracja?

Dzięki temu zwiększysz swój limit dodawania ilości plików oraz zmniejszysz czas na oczekiwania na link do pobrania. Będziesz także miał wszystkie swoje pliki w jednej liście.

(dop. powielenie w FAQu)

Dużo pracy przed Wami. Powodzenia.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Jak widac strona istnieje nadal - 600 mb zostalo tylko skrypt sie zmenil bo serwery nie wyrabialy na starym, bez rejestracji 200 mb jest po rejestracji 600, jeszcze dopracowywane jest ale w kilkaa tygodni bedzie. Do tego dojdzie cos jak na chomiku - ale tylko sciaganie plikow choc narazie nie wiem kiedy bo to wymaga przerobienia skrypu.

Jak widac w googlach jest coraz wyzje, wszystko smiga jak trzeba, nadal twierdzicie ze strona zniknie?

Zapraszam do najlepszego PP!

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Po 2 latach - serwis nadal działa ale mieliście racje były problemy przejściowe...

Będzie nowe logo niedługo bo skrypt też nowy - jeszcze nie dopracowany.

odsiebie to pewnie nie będzie ale wchodzi dużo ludzi

serwery sa już w innych miejscach

teraz jest az 700 MB na plik :) - liczę na to że wytrzymam finansowo i technicznie - wprowadzam też reklamy (narazie testowo)

Dla tych co nie wierzyli - serwis działa!

interes jest nielegalny :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jesteśmy pod wrażeniem...

1. Jakim sprzętem obecnie dysponujecie?

2. Czy interes jest w ogóle rentowny?

1. Dedyki w PL (tylko 2 z czego 1 na stronę główną żeby nie zamulało) no i reszta na OVH - różne - pojemności wystarczy dla każdego :)

2. W tym momencie nie - ale po jeszcze kilku poprawkach będą inne reklamy i się zwróci, nie chcę reklam agresywnych bo to wqr... wolę mniej ale nie takich gdzie trzeba szukać X żeby zamknąć

Gdyby nie okres problemów pewnie wskoczyło by na miejsce zamkniętego ODSIEBIE ale nie każdy może być milionerem :D

Tu wg wyliczeń każda wydana złotówka da 40 groszy zarobku - zakładając że mamy z 50 tyś odwiedzających dziennie - to tak na oko

Problem jest taki że z reklam kasa z tego co mi powiedziano przychodzi po 2 miesiącach a za serwery płacić trzeba - na szczęście żyję z czego innego :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności