Skocz do zawartości

Adder 6.0

waz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na chwilę wracając do tematu

adder 6 zdecydowanie się nie opłaca i już do mało czego się nadaje

kiedyś było inaczej :D

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Dokładnie, niestety póki co nie zrobi tego żaden automat.

To zostało rozwiązanie wystarczy zalogować się oraz wybrać statystki oraz usunąć dana kategorie Biznes -> kosmetyki ::
Mógłbyś to dokładniej opisać, bo jakoś nadal sobie nie mogę sobie z tym poradzić,

jedynie co mogę zrobić to usunąć np. "Katalogi | Zwierzęta" z wpisów oczekujących,

ale to nie powoduje usunięcia wszystkich kategorii "Zwierzęta".

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dokładnie, niestety póki co nie zrobi tego żaden automat.

Zrobi zrobi mój programista napisał to w 15min ale mnie tylko katalogi interesowały jedzie i te co site mniejsze od 1 wywala i jeszcze muszę tych kilka domen wyłapać co nic nie warte i ruskie ale ktoś tu to podawał już to poszukam.

Na razie mały błąd bo się token załącza po iluś tam ale mówił że nie problem tylko w weekend nie robimy.

A da radę bo już zrobił kilka narzędzi z ominięciem tego.

Ciekawe ile zostanie

A tak swoją drogą może posprzedaję jego patenty:

1- Sprawdzanie obecności zakupionych/sprzedanych linków z datą do opłaty

2- Sprawdzanie linków do danej domeny i LD do wyboru

3- sprawdzanie pozycji danych domen na dane frazy

4- Sprawdzanie site podanych stron

5- Sprawdzanie anchorów danych domen - wklepanych w input

6- Sprawdzanie czy wszystkie domeny działają( bo różnie to bywa a nie co dzień się ma czas sprawdzać)

i kilka tam innych pierdół

Precle to ja wolę jednak ręcznie z małymi synonimami i mieszane niż adderem jechać

Wiem że to wszystko jest dostępne ale nie ma to jak mieć u siebie na serwie i do wydruku, wykresy itp

2,4,6 jest w katalogiseo.info, i tak to nie gwarantuje idealnej listy, ponieważ:

Żaden automat nie sprawdzi, czy katalog to:

- spamiarka - tysiące wpisów, podstrony prono i inne śmieci...

- czy katalog wstrzymał dodawanie...

- siteu, czasem siedzi jeszcze kilka tygodni po zniknięciu katalogu...

- kiedy katalog był moderowany...

- kiedy był dodany ostatni wpis...

- czy jest to katalog, który korzysta z tej samej bazy co 100 innych katalogów..

- nie wykryje nowego zabezpieczenia, np. wpisz hasło: "głupek"..

- nie obejdzie autorskiego zabezpieczenia, np. własnego tokena..

- nie sprawdza czy ma swle, tysiące linków..

To tylko kilka rzeczy których nie zrobi automat, a jeśli już zrobi cześć z nich, jest to nieopłacalne,

niewydajne ze względu na korzyści.. bo musiał by pracować 24h zżerać ogromne zasoby serwera itp.

Edit.

Zrobi zrobi mój programista napisał to w 15min
Musi być naprawdę dobry, skoro twórcy Addera i innych tego typu narzędzi robią to latami i jeszcze im nie wychodzi...

@sorrow, jeszcze jedno, jeden poważny błąd, w statystykach w nagłówku jest "Kategoria / Podkategoria" a na liście już jest: Podkategoria / Kategoria, czyli system ma jakieś problemy z rozróżnieniem tych dwóch rzeczy, pewnie dlatego jest problem o którym pisałem wyżej.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar - to jest automat a nie człowiek napisz mi idealny to kupie.

A głównie chodziło mi o wyeliminowanie zbanowanych i tych ruskich i innych kilkudziesięciu nie działających

nie sprawdza czy ma swle, tysiące linków..

Możesz przesiać po ilości linków wychodzących ale jak tak byś siał bazę addera to by ci ze 2wa katalogi zostały :)

Heheheh jeszcze raz przeczytałem co napisałeś !!! to ręcznie chwilę trzeba posiedzieć żeby to posprawdzać a co dopiero automat

Czyli zwracam honor to co chcesz to żaden automat nie zrobi;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności