Skocz do zawartości

Nowy katalok

Dido

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odradzam i jeszcze raz odradzam.

Właściciel katalogu tylko wyciąga kasę i nie raczy nawet poinformować za co odrzuca strony. Wpisy nie są tanie. 2 razy próbowałem dodać jedną stronę jako wpis płatny i nie dostałem nawet odpowiedzi dlaczego nie została dodana. Zakładam, że to jakiś konflikt interesów i dlatego mój wpis został odrzucony. Dodam, że tą samą stronę dodałem już do ok 300 katalogów i w sumie tylko 3 katalogi mi jej nie zaakceptowały w tym właśnie ten. Wpis był naprawdę dopracowany i 100% autorski. Strona , którą chciałem dodać ma w swojej bazie już ponad tysiąc unikalnych artykułów, z czego większość to naprawdę merytoryczne teksty.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Z "wyciąganiem kasy" kolego Zet76 to już przesadziłeś i proszę o podanie owego serwisu. Wtedy się zapewne okaże co to za wartościowe produkcje. Dodałeś do 300 katalogów? Czy ja odpowiadam za politykę i sposób moderowania innych? Nie, każdy ma własne zasady wg których ocenia proponowane strony.

Gdybym chciał wyciągać kasę to nie przejmowałbym się moderacją, poprawianiem opisów i tytułów tylko przyjmowałbym wszystko jak leci bez odrzucania i prowadzenia jałowych dyskusji z ludźmi straszącymi mnie prokuraturą, sądami, uokikiem, ruską mafią i wszystkimi świętymi za to ,że np. dodali mi serwis ogłoszeniowy zawierający 3 ogłoszenia albo prymitywną stronę pp bankier.pl.

Jeżeli ktoś nie czyta lub nie rozumie regulaminu to nie mój problem. Zawsze przed dodaniem można napisać i zapytać się o opinie jeżeli ktoś ma wątpliwości czy jego strona zostanie dodana.

Dziękuję osobom, które sensownie wykorzystały kody i zgłosiły swoje produkcje. Nie było z nimi żadnych problemów :).

Kolego,

Zapłaciłam za kod, utworzyłam wpis unikalny, wpis został usunięty.

Dwie strony zgłaszałam ale zawsze były złe.

Http://www.qatester.pl oraz https://www.kataloq.pl

Więc także odradzam.

Nie dodałeś mojego katalogu www a inne katalogi się tam znajdują.

Odpowiedzi na maila nie otrzymałam.

A ja będe odmienny i polecę :( Podoba mi się ta polityka. Chce miec dobre strony i tyle.

Może tylko ten ostry werdykt dla katalogów, bo jest wiele ciekawych, sam dodawałem i nie weszły. Jednak chwalę sobie, bo katalog wychodzi w wynikach, pare moich stron tam jest i link jest warty dodania.

Pozdrawiam.

Dwie strony zgłaszałam ale zawsze były złe.

Http://www.qatester.pl oraz https://www.kataloq.pl

Pani Izo, :(

https://www.qatester.pl/o-mnie.html - strona w trakcie tworzenia? https://www.qatester.pl/testujemy-oprogramowanie-oferta.html oferta usług bez danych firmy? Poza tym kiepskie wykonanie i mało treści. Odsyłam do regulaminu ;)

https://www.kataloq.pl - seo katalog - takich katalogów nie dodaję

Co to znaczy dobre strony? Jakiś absurd. O wartości katalogu przede wszystkim świadczy jakoś wpisów. Zdania nie zmienię i nie zamierzam na forum roztrząsać swoich stron czy się nadają czy nie. Fakty są takie, że admin tego katalogu zatwierdza strony według własnego uznania i warto żeby ludzie o tym wiedzieli. Ja tam grosza już nie zostawię, a na co dzień ostro kataloguję i wydaję kila stówek na wpisy.

zet76 - jeszcze pewnie nie wiesz, ale katalogi w zamyśle powstały dla człowieka, nie wyszukiwarki i pozycjonera. Dlatego jeśli targetem Dido są zwykli internauci poszukujący ciekawych stron, a celem jest stworzenie dobrego ku temu źródła, to chwała mu za to, seokatalogów mamy od groma.

zatwierdza strony według własnego uznania i warto żeby ludzie o tym wiedzieli

I ma do tego 100% prawo. Natomiast dużymi czerwonymi literami powinien mieć napisane "KATALOG NIE PRZYJAZNY POZYCJONEROM" podczas dodawania wpisu.

Niech więc dopisze też, że zatwierdza według humoru i uznania.

p.s. już widzę te tysiące osób co dziennie wpisujące adres tego katalogu po to żeby znaleźć to czego szukają...

Niech więc dopisze też, że zatwierdza według humoru i uznania.

Stawiasz tezy to podaj adres tej wartościowej strony, którą pokrzywdziłem. Jeżeli nie to daruj sobie insynuacje.

nie jestem dzieciakiem żeby roztrząsać tutaj moje strony. Powiem tylko, że dzisiaj dodałem już do ok 10 katalogów w tym do generała, zgreda i nie było żadnych zastrzeżeń. Twój katalog to dziecinada i wyłudzanie kasy i nigdy tam nic nie dodam już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności