Skocz do zawartości

Nowy katalok

Dido

Rekomendowane odpowiedzi

Już kiedyś pisałem właśnie w sprawie PP na stronie. Są ludzie, którzy tylko zobaczą mały PP i już wywalają strony. Bez wnikania, że to ambitny serwis z poważnymi tekstami i że PP to mniej niż 1% zawartości całego portalu.

Na przyszłość omijaj z daleka drogie katalogi z regulaminem 'według uznania'. Masz masę innych.

M

Swoją drogą przy tak stosunkowo drogim wpisie powinno się informować konkretnie za co odrzucona jest strona. np. 'bo mi się nie podoba' i będzie wszystko jasne - nikt nie spróbuje jej drugi raz dodać.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Niech więc dopisze też, że zatwierdza według humoru i uznania.

Stawiasz tezy to podaj adres tej wartościowej strony, którą pokrzywdziłem. Jeżeli nie to daruj sobie insynuacje.

nie jestem dzieciakiem żeby roztrząsać tutaj moje strony. Powiem tylko, że dzisiaj dodałem już do ok 10 katalogów w tym do generała, zgreda i nie było żadnych zastrzeżeń. Twój katalog to dziecinada i wyłudzanie kasy i nigdy tam nic nie dodam już.

Od kiedy to wywalenie wpisu strony bez treści jest dziecinadą i wyłudzaniem? Nie rozumiesz regulaminu to nie zgłaszaj stron. Katalog/baza z kilkoma wpisami to jest dla mnie strona bez treści i niedokończona. Proste.

Spróbuj dodać swój https://www.kredyciak.org/ do Onetu, Gwiazdora. Pewnie będziesz musiał poszerzyć i te katalogi o swoją listę wyłudzaczy bo nie widzę szans aby tam to dodali. Albo zrób angielską wersję i zgłoś do Yahoo za 299$, to dopiero będą złodzieje, nie?

Dodawać nie musisz. Na brak wpisów nie narzekam a widzę ,że wiele osób wraca.

Dido nigdy nie próbowałem dodawać wspomnianej przez Ciebie strony do Twojego katalogu. Dwa razy dodawałem inną i nie dostałem nawet info dlaczego nie zostały dodane. Nie wkurzyłbym się gdybyś po pierwszym razie odpisał, że "sorry nie podoba mi się strona bo nie"

A tak zaryzykowałem drugi raz bo myślałem, że może opis Ci nie pasuje. W każdym razie kij z tymi 10 zł co straciłem bo bardziej mi szkoda opisów (nie zanotowałem sobie bo mi przez myśl nie przeszło, że ktoś nie zatwierdzi takiej strony z unikalnym opisem). Zawsze piszę unikalne opisy i trochę mi się już wena kończy więc każdy opis jest dla mnie cenny.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Kolega okazał się naprawdę w porządku. Co prawda uparł się, że nie zatwierdzi mojej strony, ale dał 2 darmowe kody żebym dodał inne. Strony dodane i zaakceptowane.

Sypię łeb popiołem i pozdrawiam właściciela katalogu ;)

Wszyscy narzekacie na katalok.pl ,a ja go pochwalę bo naprawdę jest porządny i wartościowy. Może i link nie jest 100% seofriendly ale po dodaniu mojej strony do katalogu zdobyłem łącznie ponad 1300 wejść w ciągu 4 miesięcy oraz 17 większych klientów mi dzwoniło że oni przeczytali ofertę firmy na katalok.pl i chcieliby kupić towar ,a zakupy były dość konkretne i te 4zł na SMS to jest śmieszna kwota bo zwróciła mi się kilka tysięcy razy ;)

... ale po dodaniu mojej strony do katalogu zdobyłem łącznie ponad 1300 wejść w ciągu 4 miesięcy ...

Myślę że gdybyś wypozycjonował swoją stronę na te frazy osiągną byś o wiele lepsze efekty i znacznie więcej wejść

....te 4zł na SMS to jest śmieszna kwota bo zwróciła mi się kilka tysięcy razy :)

4 zł za wpis do katalogu moim zdaniem to stracona kasa, można dodać do 1000 o niebo lepszych katalogów za darmo i osiągnąc te same efekty

Bilans jest prosty co sie bardziej opłaca wpis w 1000 płątnych katalogów czy 1000 darmowych katalogów ?

----------------------------------------------------

- autoryzowany specjalista SEM

Opłaca opłaca,

marudziłem na początku bo nie chciał mojego wpisu zatwierdzić, ale te inne 2 które zatwierdził momentalnie zaindeksowało google i po wpisaniu nazw tych stron w google są one w top10. Katalog jest mocny i w moim rankingu katalogów jest to ścisłe top20 polskich katalogów.

Tylko admin powinien szybciej wpisy zatwierdzać. Dzisiaj dostałem zatwierdzenie strony po kilku miesiącach od dodania :)

Dlatego ,że darmowe wpisy ze względu na ogrom zgłoszeń nie miały gwarancji szybkiej obsługi a mam ich jeszcze do moderacji 3tys. :)

... te inne 2 które zatwierdził momentalnie zaindeksowało google i po wpisaniu nazw tych stron w google są one w top10.

Możesz pokazać ten przykład o którym piszesz bo nie chce mi sie to za bardzo wierzyć co mówisz trochę to naciągane. Wpisy w katalogach po dodaniu lądują na samym końcu katalogu, są ostatnie w hierachi drzewa katalogowego tam nawet światło nie dociera a co dopiero googlebot, jak sam nie pod linkujesz takiego wpisu to możesz miesiącami czekać na jego indexacje a i moc linka z takiej poooooood strony jest lekko śmieszna dlatego chętnie zobaczę to o czym piszesz

----------------------------------------------------

- autoryzowany specjalista SEM

Piotrze nie będe tu prezentował swoich stron. Nie mam żadnego interesu w tym żeby reklamować ten katalog, a jak poczytasz moje wcześniejsze posty to czepiałem się go jak mało kto. Niech Ci wystarczą moje słowa, a dodam jeszcze, że jedna z tych stron ma pr5 i jest naprawdę polinkowana konkretnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności