Skocz do zawartości

Nowy katalok

Dido

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyny problem jaki jest z tym katalogiem to wybredność w zatwierdzaniu stron. Właściciel chyba naprawdę każdą stronę przegląda na wszystkie możliwe sposoby i subiektywnie je ocenia. Strony co mam w stopce jeszcze nie dodałem i pewnie tak szybko nie dodam bo póki co boję się, że nie zostanie tam zaakceptowana. Przyjdzie czas na dodanie jak będzie się tam więcej działo nad czym ostro pracujemy.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tu masz rację. Nie pozycjonuje żadnej frazy. Jest po prostu link follow. Tylko żebyśmy sie dobrze zrozumieli. Ja nie twierdzę, że dodanie do jednego katalogu coś stronie daje. Jak dodasz do 300 i to z głową to może ma to jakiś sens, ale też nie zrobisz tym pr5. Ja niedawno zacząłem dodawać do katalogów strony w tylko sobie znajomym celu. Osobiście nie wierzę w ich moc bo wszystkie są słabe. Jednak podtrzymuję, że ten mieści się w moim top20. Sam mam z 5 katalogów i też dokładnie wiem po co je mam chociaż mam wrażenie, że 90% posiadaczy katalogów sami nie wiedzą po co to robią.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• 2 miesiące temu...
Na brak wpisów nie narzekam

hm...zawsze sądziłem, że Katalok przyjmuje naprawdę wartościowe strony i nawet nie próbowałem dodawać swoich 'średnich', ale jak widzę teraz na głównej świeżo zaakceptowane opisy gadu gadu, to nie wiem co o tym myśleć....

Kryteria zostały obniżone ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Katalog prawdę mówiąc bardzo fajny ale to jak Google go potraktowało to jest naprawdę kpina i widać że te zasady Google są nic nie warte !

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

W rzeczywistości koszt dodania strony wynosi 7,99zł ponieważ 4zł to podatki VAT i dochodowy.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

ja tez planuję podwyżkę - więc uważam że 12 zl to w sumie i dużo i mało ;) trzeb asię przyłożyć do opisu. Z drugiej storny czasem towar drogi uchdozi za eksluzywny ;)

SEOwiec nei doda wpisu - ale zwykły user tak.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja się właśnie zastanawiam, dlaczego u Ciebie zgred tak tanio wpisy na tak dobrych katalogach ;) Spokojnie byś mógł podwyższyć cenę a i tak wpisów pewnie by nie brakowało ;)

A co do kataloku - ja dodałem z dychę wpisów bo uważam, że warto :) No i idzie się dogadać z Dido na PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności