Skocz do zawartości

Nowy katalok

Dido

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jak wyliczył Liderseo. Vat, dochodowy i 1,55 za znaczek (eksploatacji drukarki i papieru nie liczę). Jest co prawda nowelizacja w sprawie elektronicznych faktur ale to jest bubel, który nic nie zmienia w temacie. Sam się na to cieszyłem ale jak się wczytać w szczegóły i poznać opinie fachowców to niestety nadal legalnym sposobem przesyłania faktur elektronicznie jest profesjonalny podpis cyfrowy. Zgoda na przesyłanie faktur drogą elektroniczną musi być też na piśmie ;] albo zgadnijcie potwierdzona elektronicznym podpisem.

Pogłoski o strasznych kokosach są więc grubo przesadzone. Na pewno taka stawka odsiewa wielu szukających szczęścia a ludzie przykładają się do wpisów. Jest też darmowa furtka dla dobrych stron niekomercyjnych. Na takich wpisach też mi zależy bo nie chcę mieć tylko katalogu firm i fotografów ślubnych.

Tak jak wyliczył Liderseo. Vat, dochodowy i 1,55 za znaczek (eksploatacji drukarki i papieru nie liczę). Jest co prawda nowelizacja w sprawie elektronicznych faktur ale to jest bubel, który nic nie zmienia w temacie. Sam się na to cieszyłem ale jak się wczytać w szczegóły i poznać opinie fachowców to niestety nadal legalnym sposobem przesyłania faktur elektronicznie jest profesjonalny podpis cyfrowy. Zgoda na przesyłanie faktur drogą elektroniczną musi być też na piśmie ;] albo zgadnijcie potwierdzona elektronicznym podpisem.

Pogłoski o strasznych kokosach są więc grubo przesadzone. Na pewno taka stawka odsiewa wielu szukających szczęścia a ludzie przykładają się do wpisów. Jest też darmowa furtka dla dobrych stron niekomercyjnych. Na takich wpisach też mi zależy bo nie chcę mieć tylko katalogu firm i fotografów ślubnych.

To jest właśnie Polska i nasze wspaniałe podatki ;)

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Mało kto wie ale zarabiając 1000zł na rękę przy umowie o pracę trzeba zapłacić 600zł podatku ,a jeśli ktoś pracuje w firmie która jest płatnikiem VAT i sprzedaje powiedzmy buty to podatków odprowadzimy łącznie 968zł. Taka jest nasza pieprzona Polska rzeczywistość podatkowa.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Mało kto wie ale zarabiając 1000zł na rękę przy umowie o pracę trzeba zapłacić 600zł podatku ,a jeśli ktoś pracuje w firmie która jest płatnikiem VAT i sprzedaje powiedzmy buty to podatków odprowadzimy łącznie 968zł. Taka jest nasza pieprzona Polska rzeczywistość podatkowa.

Zarabiając przykładowo 2500zł brutto, po opłaceniu vatu, dochodowego i małego zusu zostaje 1358, czy to nie złodziejstwo? ;)

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Nie wiem ile jest dokładnie w Polsce urzędników ale już chyba około 400 tys. (zeszły rok 360 tys. i cały czas rośnie), trzeba im co miesiąc płacić wypłatę. Do tego doliczcie emeryturki żołnierzy, policjantów i paru innych uprzywilejowanych grup po 15 latach, KRUS i parę innych rzeczy to już wiadomo dlaczego tak jest.

Już w tej chwili aby ten ciężar udźwignąć Polska cały czas się zadłuża, ciekawy jestem co będzie jak nie będzie już co prywatyzować (bo wszystkie pieniądze z prywatyzacji są przeżerane przez budżet) i skończą się fundusze z UE.

Najlepsze jest to, że tu nie chodzi o jakąś nieudolność Polaków czy głupotę - politykom się po prostu opłaca taki stan, strzyżą nas jak owce, rączka rączkę myje. Balcerowicz np. proponuje utworzenie centralnego systemu zakupów dla administracji rządowej co by przyniosło setki milionów oszczędności, tylko wtedy wszystko było by bardziej przejrzyste i żadna firma pociotka jakiegoś urzędasa z ministerstwa nic by nie zarobiła (Balcerowicz zresztą jest gnojony z premedytacją przez wszystkich polityków bo jego pomysły zawsze oznaczały dla nich straty).

Mam tu na myśli nie uczciwy zarobek ale takie przegięcia jak np. konto mailowe (jedno) za kilkaset złotych rocznie - coś takiego np. kupują posłowie, od kogo, wiadomo - od jakiejś firmy kogoś z rodziny.

Dlatego też mamy jak mamy. I dopóki ci na górze nie zrozumieją, że trzeba zrobić porządne reformy, a nie takie, żeby wygrać kolejne wybory to tak będzie. A Balcerowicz (albo Rybiński) to dla mnie najlepszy kandydat na ministra skarbu/gospodarki, ale niestety jest tak jak mówisz i nikt go ministrem nie zrobi bo pozabiera politykom.

Inna sprawa, że jesteśmy niestety narodem egoistów i niektórych zmian nie da się zrobić. Wszyscy narzekają, że jest źle, ale nie może być dobrze skoro jak rząd chce zamrozić podwyżki - protest, zmniejszyć liczbę urzędników - protest, prywatyzować - protest, zabrać rolnikom komunistyczne przywileje - protest. I jak ma być dobrze?

Kolejnym pięknym przykładem jak się traktuje normalnych obywateli, rodziny ofiar katastrofy Smoleńskiej (rodziny polityków) dostały od ręki po 40tyś+ jakieś renty i inne cuda, teraz chcą im dać kolejne 200tyś. (z naszych pieniędzy). A takim powodzianom, Polakom ciężko pracującym na chleb, którzy w momencie stracili wszystko co wypracowali przez 20-30 lat daj się po 6tyś. zł. (i to też nie wszystkim)

zrobiliści epolityczny pierdzielnik z tematu katalogu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

Wracając do tego katalogu nawet za cenę bana nazwę jego właściciela skończonym ignorantem. Odrzucił mi stronę, którą zaakceptowały mi wszystkie najważniejsze katalogi bez mrugnięcia okiem (dmoz,zgred,gwiazdor,wp,onet dał mi nawet linka na podstronie z pr4, i wiele innych). Więc albo wszyscy właściciele mocnych katalogów są idiotami albo właściciel katalok.pl. Ja stawiam na to drugie.

Strona pr5 z 100% autorską zawartością. Nazwę go zwykłym złodziejem i wyłudzaczem kasy. Gdyby ten wpis kosztował 1,2,3 zł to może bym nie powiedział nic ale za tyle kasy to mogę go tylko nazwać złodziejem.

NIE DODAWAJCIE TAM SWOICH STRON BO FACET JEST NIE UCZCIWY I WYŁUDZA PIENIĄDZE.

BIERZE KUPĘ KASY, A POTEM ODRZUCA STRONY BEZ ŻADNEJ PRZYCZYNY.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

pomówienia. pokaż mi swoje strony tez je skasuje :D

Każdy ma prawo prowadzić i regulowac swoj katalog jak mu na to pozwala jego dalece rozwinięte sumienie. nazywanie go zlodziejem to chyba trochę zbyt daleko idący wniosek.

ale faktem - ostry jest :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wracając do tego katalogu nawet za cenę bana nazwę jego właściciela skończonym ignorantem. Odrzucił mi stronę, którą zaakceptowały mi wszystkie najważniejsze katalogi bez mrugnięcia okiem (dmoz,zgred,gwiazdor,wp,onet dał mi nawet linka na podstronie z pr4, i wiele innych). Więc albo wszyscy właściciele mocnych katalogów są idiotami albo właściciel katalok.pl. Ja stawiam na to drugie.

Strona pr5 z 100% autorską zawartością. Nazwę go zwykłym złodziejem i wyłudzaczem kasy. Gdyby ten wpis kosztował 1,2,3 zł to może bym nie powiedział nic ale za tyle kasy to mogę go tylko nazwać złodziejem.

NIE DODAWAJCIE TAM SWOICH STRON BO FACET JEST NIE UCZCIWY I WYŁUDZA PIENIĄDZE.

BIERZE KUPĘ KASY, A POTEM ODRZUCA STRONY BEZ ŻADNEJ PRZYCZYNY.

Aby uzmysłowić forumowiczom o jaki to wartościowy pożal się Boże portal chodzi to piszę https://bise.pl

Jest to domena po istniejącym kiedyś banku BISE https://web.archive.org/web/*/https://www.bise.pl. Bank został przejęty w 2007r przez inny bank a gościu w styczniu tego roku przejął wygasłą domenę i korzystając z wciąż dużej mocy domeny postawił tam pseudo-portal finansowy z niskiej jakości treściami. Ewidentne zaplecze dla jego innych portalideł finansowych i strona MFA. Takiego czegoś nie dodaję bo mnie aż mierzi jak widzę tego typu produkcje a zgłaszał już w przeszłości takie strony i generalnie były odrzucane. Za to już kiedyś wysyłał do mnie maila i odgrażał się ,że w życiu nic do mnie nie doda. Co mnie bardzo ucieszyło.

Strona widnieje w niektórych uznanych katalogach w swojej starej postaci czyli jako strona prawdziwego banku:

np. https://katalog.wp.pl/centrale-bankow/index2.html

https://www.dmoz.org/World/Polski/Biznes/Fi...anki/Komercyjne

Za innych właścicieli katalogów nie odpowiadam. To ich biznes że dali się nabrać na tak cieniutką stronę.

Zamieszczone przez Zet76 oszczerstwa noszą charakter pomówienia i jeżeli nie zostaną usunięte to wraz z fakturą za rozpatrzenie wpisu

otrzymasz także list od prawnika.

Zgred masz udziały w tym katalogu? Będziesz się bawił w adwokata?

On nie jest ostry tylko widocznie nie zatwierdza czegoś co jest jego konkurencją.

Powód odrzucenia wpisu:

"- treść niskiej jakości"

Póki co nie podam adresu swojej strony, ale mogę zaręczyć, że nie ma tam ani jednego skopiowanego tekstu. Wszystkie są przeredagowywane przez zawodowców. Mało tego, są tam teksty czasem wcześniej niż na bankier czy money bo np. newsy z multibanku pisze dla mnie stażysta, który tam pracuje.

A teraz podam przykład strony , którą znalazłem w tym katalogu - uwagafinanse.pl. Czekam na wskazanie nie niskiej treści w podanej stronie.

Dido - naciągaczu i oszuście, czekam na pismo.

gdybym ja nie zatwierdzal swojej konkurencji to nic by nie było w moim katalogu. nie bawię sie w adwokata - mowie jak jest. a stronę podał i masz czarno na białym. mniemam ze u mnie się takowe prześlizgnęły - jesli tak to wczesniej czy póxniej zostana usunięte bo ludzie złoża stosowny raport a takowych mam kilkanascie dziennie i 99% raportowanych stron jest usuwanych.

Dido - naciągaczu i oszuście, czekam na pismo.

ile ja sie takich bzdur juz naczytałem ... heh ... to tylko świadczy o małostkowości pewnych rzeczy.

Zdred no proszę Cię. Przeslizgnęła? W Twoich , moich, tego pożal się może Dido katalogach jest od cholery strona 100 razy gorszych niż moja skromniutka bise. Chcesz to wywal. Widzę, że towarzystwo wzajemnej adoracji się robi.

cały czas czekam na wskazanie wartościowej treści i wytłumaczenia co to robi w tym katalogu - uwagafinanse.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności