Skocz do zawartości

Nowy katalok

Dido

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

po to, że są tam strony, które mają tylko kopiowaną treść i same PP, a strona, która jest marna, ale nie ma ani PP, ani kopiowanej treści zostaje wywalona.

Dla mnie jest to zwykłe oszustwo i naciąganie.

Prosze bardzo kolejna e-banki.com - same kopiowane treści, totalny dc, bez wartości

Jak ktoś takie coś trzyma, a stron z normalną treścią nie to jest dla mnie oszustem.

Pan Dido napisał do mnie, że nie zatwierdza stron z PP

prosze kolejna porownanielokat.com.pl - same PP

tak więc jak można nazwać kogoś takiego? mi się nasuwa słowo [ nierzetelny partner ]

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

próbowałem jakiś czas temu dodać tam jedna stronę firmową, została odrzucona. Więcej nic nie dodaje i tyle.Właściciel może robić co chce, oplata to rozpatrzenie wpisu a nie za akceptacje, wiec można myśleć o autorze rożne rzeczy, ale w świetle prawa nie jest oszustem.

Trudno, daje zrobić zgredu i innym.Wolna wola wolny kraj.

po to, że są tam strony, które mają tylko kopiowaną treść i same PP, a strona, która jest marna, ale nie ma ani PP, ani kopiowanej treści zostaje wywalona.

Dla mnie jest to zwykłe oszustwo i naciąganie.

Prosze bardzo kolejna e-banki.com - same kopiowane treści, totalny dc, bez wartości

Jak ktoś takie coś trzyma, a stron z normalną treścią nie to jest dla mnie oszustem.

Pan Dido napisał do mnie, że nie zatwierdza stron z PP

prosze kolejna porownanielokat.com.pl - same PP

tak więc jak można nazwać kogoś takiego? mi się nasuwa słowo [ nierzetelny partner ]

Która strona zawiera bardziej przydatne dane? Ranking ułożony wg oprocentowania i danych czy pseudo ranking wg głosów ludzi?

https://porownanielokat.com.pl/rankingluty.html vs https://www.bise.pl/ranking-lokat-bankowych/

e-banki.com jest przyjazna dla oka, poprawnie wykonana i poukładana. Moim zdaniem jest przydatna i wcale nie wymagam aby artykuł były 100% unikalne. Wolę takie artykuły niż przeradagowywane przez studentów newsy z money.pl czy innych portali.

Twoja strona jest za to tworzona nie dla ludzi ale po pierwsze z myślą o robotach Googla. Gdyby nie moc starej renomowanej domeny to ten Bise.pl dołowałby w wynikach jak nic i nie pomogłyby mu przeredagowywane newsy z money.pl. Do tego nie trzeba zatrudniać pracowników banku. I nie mam ochoty tłumaczyć dlaczego dodałem to a nie dodałem tego. Każdy widzi ,że bise.pl to cieniutka strona mało przydatna dla ludzi.

Jak ktoś ma wątpliwości czy jego strona spełnia moje wymagania to istnieje coś takiego jak formularz kontaktowy.

Zamieszczone przez Zet76 oszczerstwa noszą charakter pomówienia i jeżeli nie zostaną usunięte to wraz z fakturą za rozpatrzenie wpisu

otrzymasz także list od prawnika.

Mam nadzieję, ze okażesz się facetem z jajami i dotrzymasz słowa. Bardzo mnie ciekawi rozstrzygnięcie. Kto powoła biegłych, żeby rozstrzygnęli czy niezaakceptowany wpis był lepszy czy gorszy od tych już zaakceptowanych ? Czy klient widząc gorsze wpisy w katalogu miał prawo wnioskować, że jego zostanie przyjęty ?

Widzę kolejne, kontrowersyjne sprawy związane z Twoim katalogiem. Ponieważ nie chcę też niepotrzebnie marnować kasy, mam pytanie. Rozumiem, że jeśli jakaś strona CI się nie podoba (kolorystyka , obrazki), to jej możesz nie zaakceptować zgodnie z regulaminem ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dajcie sobie spokój z tym katalogiem.

Nie dość, że drogi, bez anchora to jeszcze admin akceptuje strony nie wg regulaminu tylko swoich humorów:

Brak naruszenia powyższych wytycznych nie gwarantuje akceptacji wpisu. Ostateczna decyzja o dodaniu bądź odrzuceniu proponowanej strony należy do redaktora katalogu.
Redakcja Katalok.pl zastrzega prawo do usunięcia dowolnego wpisu bez podania przyczyny

Żadnych obowiązków ze strony admina - w każdym momencie może stronę odrzucić, usunąć, przeredagować - to jest niepoważne przy takiej opłacie.

Ja uważam że katalog jest jak najbardziej wart uwagi, może cena faktycznie za wysoka ale jakość katalogu jest bardzo dobra i pewnie nie jeden chciałby z nas mieć tak zadbany katalog. A swoją drogą jeśli dodaje się strony wartościowe to jest pewne na 100% że zostaną zaakceptowane w katalogu. Wiem bo kilkanaście stron tam dodałem i tylko 1 zapleczowa została usunięta.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Brak naruszenia powyższych wytycznych nie gwarantuje akceptacji wpisu. Ostateczna decyzja o dodaniu bądź odrzuceniu proponowanej strony należy do redaktora katalogu.
Redakcja Katalok.pl zastrzega prawo do usunięcia dowolnego wpisu bez podania przyczyny

No właśnie ta kwestia jest interesująca. Czy prowadzenie w ten sposób sprzedaży internetowej jest zgodne z prawem. Czy wystarczy ustanowić taki piękny 'regulamin', żeby działać zgodnie z prawem. Czy może jednak jest tak jak nazwał to zbulwersowany klient... Ewentualna rozgrywka prawna była by cenną nauką.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@adiectus: amen ;) mam taki sam zapis w regulaminie i tyle.

uważam, że jeśli ktoś ma wątpliwości to zamiast najeźdżac może iśc na policję, sądu etc...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dark, raczej nie zwalnia z zachowania podstawowych zasad ludzkiej przyzwoitości.

Też mam taki zapis, ale na kilka tys wpisów ani razu go nie zastosowałem. To, że mam taki zapis nie znaczy, że on mi się podoba. Jest na wszelki wypadek jak rzeczywiście jakaś strona nie da się po prostu zatwierdzić. Mało tego, jak wywalam jakiś duplikat i ktoś do mnie grzecznie pisze, że doda stronę jeszcze raz z unikalnym opisem to bez gadania wysyłam mu nowy kod bo tego po prostu wymaga zwykła uczciwość i przyzwoitość.

Stosowanie w praktyce takich zapisów jest zwykłym naciąganiem i stosowaniem nie uczciwych praktyk.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności