Skocz do zawartości

Nowy katalok

Dido

Rekomendowane odpowiedzi

a ja z takiego zapisu korzystam nagminnie - bo 2 zeta netto nie odstrasza spamerów.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale ja nie rozumiem tej dyskusji. To nie jest tak, że Dido usuwa wszystkie wpisy i zgarnia $.

Wy nigdy nie odrzucanie jakiegoś % wpisów bo po prostu strona jest marna a opis od słabego 'copywritera'?

zet76 - nie rozumiem Ciebie - za stracone 10zł ubliżasz użytkownikom forum. Zamiast albo dodać do innego katalogu i przejść obok następnym razem albo zrobić coś z czym związana była przyczyna odrzucenia.

Seo, ja jak już komuś ubliżam to tylko face to face. Na forum nigdy nikomu nie ubliżam tylko nazywam sprawy po imieniu.

buehehehehe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja u zgreda łącznie "wtopiłem" jakieś 15-20zł ale nie czepiam się i nikomu nic nie wypominam bo rozumiem że dana strona może się jemu nie podobać. To jest jego spis i jego zasady. Mimo tego że nie zostały zaakceptowane tylko raz zapytałem się dlaczego i tyle. Nadal dodaję do jego katalogów tyle że bardziej zwracam uwagę na jakość stron ;)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

@adiectus: amen :) mam taki sam zapis w regulaminie i tyle.

To, że TY też masz nie oznacza, że wszystko jest zgodne z prawem. Nie każdą rzecz można umieścić w umowie i cieszyć się, że dzięki temu nabiera mocy prawnej.

uważam, że jeśli ktoś ma wątpliwości to zamiast najeźdżac może iśc na policję, sądu etc...

No właśnie, dlatego mam nadzieję, że do sądu pójdzie ten co się tu odgrażał. Wyrok rozjaśni sprawę - nie znam się i nie przesądzam, ale sprzedaż czegoś co może dostaniesz, albo nie dostaniesz (zależnie TYLKO OD humoru sprzedawcy) jest cokolwiek wątpliwa.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Właśnie po to aby uniknąć takich akcji wprowadziłem płatność z dołu :) I jest fajnie, nawet jak coś odrzucę to pretensji nie ma.

Wiesz, może być i 'z góry', ale na OKREŚLONYCH zasadach - ktoś się nie dostosował do konkretnych zasad, to trudno ma problem . A w omawianym przypadku to jak LOTERIA (może tak, może nie - niejako wylosuje to moderator). A loterie to chyba wymagają stosownych pozwoleń.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A ja tak sobie myślę czy przypadkiem ten zapis , że akceptuję strony wg własnego uznania nie podlega pod przepisy związane z loteriami? Tylko, że na loterie zezwolenia wydaje US tak więc z niecierpliwością czekam na pismo od adwokata.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Ile macie lat? Wymyślacie swoje śmieszne argumenty i nie słuchacie innych. Pozew? Adwokaci? Za 10zł? Żenada - wielcy pozycjonerzy, wojownicy internetu hehe Następnym razem omiń katalog i po kłopocie (i dla ciebie i dla administratora).

zet76 - 'debil' to nie obrażanie? Face to face? Heh

A po za tym w katalogach zawsze jest zakładka kontakt gdzie można wysłać wiadomość z zapytaniem czy strona przejdzie - proste. Nie ma żadnej loterii wystarczy zapytać admina/moderatora.

Osobiście kończę offtop bo nic nie warta jest ta rozmowa.

Adiectus, oglądałeś kiedyś kingsajz? - "A wielkość? a rozmiar?" w wolnym tłumaczeniu znaczy się zwykła przyzwoitość i ludzka wrażliwość. Tutaj jej zabrakło bo liczy się tylko "Sezon na leszcza". Jest okazja żeby się napić bo skroiłem leszcza na kilka zika...

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności