Skocz do zawartości

Biuro Nieruchomości jak wizualnie ?

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Można i tak, ale jutro może być w adsense biuro nieruchomości z Białegostoku.

Też tak myślę. Poza tym, po co stwarzać ludziom okazje, żeby uciekli ze stronki?

Co prawda, to pewnie marny procent, ale...?

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

W Adsense można ustawić jakie reklamy nie będą się wyświetlały. Do wgrania jest też narzędzie Google Adsense Previev Tool - chyba narazie tylko pod IE. Wchodzisz na swoją stronę, prawy klawisz myszy, wybierasz to narzędzie i widzisz jakie reklamy mogą się wyświetlić na twojej stronie. Jak zobaczysz konkurencję to możesz ją wyłączyć z wyświetlania.

Adwords, czyli wyświetlanie twoich reklam w Google jest tańsze niż w Onet Boksach. Jedno wejście masz już za 5 groszy (realne dla nieruchomości). Pamiętaj, że jest to cena netto (bez VAT), a opłata aktywacyjna wynosi 20 zł. Jeżeli na nieruchomściach z kilkoma innymi frazami będziesz miał np. 2000 wyświetleń na dobę ( w samym Google), to przy CTR 2% masz 40 wejść, czyli 40x5=2 zł. Jeżeli ustawisz wyświetlanie na stronach (czyli jako adsense na inych stronach)to wtedy więcej. Tyle w skrócie, więcej FAQ. Warto.

Eksperyment Discover.pl

Faktycznie tanio. No tak to idę do google bo teraz własnie dostałem od tej firmy 200 zł na reklame na ten miesiac to chyba adsense będzie najlepsze.

ps. a czemu jak wstawiłem żeby blokowac te adresy a nadal mi sie pojawiaja ? No i może coś o tych reklamach AdWorld czyli dla reklamodawców, takie pytanie, że jak słowo kluczowe nieruchomości będzie. To płacić będę tylko za kliknecie tak ?

Bo mi pokazuje że za klik 0.47 grosza. i że dziennie 200 klikneci i mi wylicza, że za dzien bede płacił 50 zł ?

Nie bardzo rozumiem o co z tym chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności