Skocz do zawartości

Ban(an)y

bananowski

Rekomendowane odpowiedzi

na domenach klientow ktorzy nie chcieli placic ?

;)

o kur... o ... buchacha, a to dobre, dzieki webraster za tekst.

A co kurka wodna, ile mam czekac na zaplacenie? Mam sie sadzic z nimi? Zastanawialam sie jek im dac w kosc, ale chyba nic lepszego niz bananik z wielkeigo G nie ma.

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Xann, e-weblink to naprawde fajny system, ale nie siej propagandy ... wg. twoich statystyk do kosza poszlo 120 milionow zaindeksowanych stron. Wielkie G cie nie lubi, oj nie lubi ...

Chcesz powiedziec ze poleciały z site strony tylko i wyłącznie które są w ewebie ? ;) Webraster prosze :D rozumiem ze G mówi stron z innych systemów nie ruszamy tniemy tylko eweba :D i teraz algo google wykywa czy strona jest w seo necie czy w ewebie jak w ewbie to tnie obecnie mają tylko problem co robic jak strony są tu i tu ale widac zostawiają bo inne systemy nie odntowały spadków stie

Webraster 18 skończone ? ;)

Marketing internetowy dla firm

Musze wziasc w obrone Xanna ;) Polecialo mi 5 stron ktore byly co prawda linkowa z eweblinka ale nie byly podpiete pod system. Po za tym, nawet najgorsze spamy gdzie tresc nie ma zadnego znaczenia dla czlowieka (ciezko cos zrozumiec z belkotu losowanych slow ) pozostaly na bardzo wysokich pozycjach w szukarce, oczywiscie byly podpiete pod eweblinka i sa na czarnej liscie ;P Moje porzadne strony laczyla tylko jedna rzecz, wspolne IP, caly spam wiadomo trzymie sie gdzie indziej.

Chcesz powiedziec ze poleciały z site strony tylko i wyłącznie które są w ewebie ? ;) Webraster prosze :D rozumiem ze G mówi stron z innych systemów nie ruszamy tniemy tylko eweba :D i teraz algo google wykywa czy strona jest w seo necie czy w ewebie jak w ewbie to tnie obecnie mają tylko problem co robic jak strony są tu i tu ale widac zostawiają bo inne systemy nie odntowały spadków stie

Webraster 18 skończone ? ;)

Oj Xann, ja cie naprawde lubie i eweba tez lubie. Pisze tylko to co widze, twoje wlasne statystyki mowia ze site stron polecial. Jakiemu SWL-owi jeszcze tak polecialo jak tobie? Z jakiego powodu nie wiem, pewnie tylko wielkie G to wie. Ewebcity polecialy? polecialy. Wikipedie, dmozy i inne strony merytoryczne inaczej nie polecialy tak jak ecity. Nie wiem, moze wkurzyles kogos w wielkim G? Nic nie mam przeciwko ecity, na pewno to troche pracy kosztowalo i szkoda ze przez jakas szooko-colino-gnide poszlo na marne. Straszne G sie zrobilo z tego calego pozycjonowania. Ludzie sie podp... na wyscigi. Teraz pozycjonowanie zaczyna polegac na wykanczaniu konkurencji a nie promocji wlasnych stron. Ot nasza narodowa mentalnosc ...

webraster, a umowy?

lecisz bez umów i domagasz się płacenia ? a może nie spełniasz oczekiwań klientów ?

Podpinam się pod pytanie Xann'a ;-)

Lece z umowami. I nie na pozycjonowanie tylko na hosting, wiec o jakie oczekiwania chodzi. Domena dziala? dziala. A jak nie chca placic to co do sadu mam isc? Ile to mnie bedzie czasu i kasy kosztowac?

webraster

Proszę Cie jak nie wiesz dlaczego to nie pisz. Błaźnisz sie i tyle ;)!

Czytasz trochę forum , czy grupę??

Widać nie bo piszesz o czym nie masz pojecie.

Ewebcity polecialy część poleciał i to tylko przez jednego osobnika reszta sie trzyma już nie ma znaków wspólnych i nie łatwo namierzyć je.

sait poleciał na wszystkim nie zależnie czy pozycjonowane czy nie czy miało swla czy nie czy unikalna treść czy nie

O reszczcie nie będę pisał szkoda klawiszy :D

Padłem. Powstań? Nie dam rady.

A podobno większość domen jest tu i tu.

No tak, dać userowi staty to będzie takie głupoty wypisywał. Szkoda, że inne systemy [ugryzłem się w język]

Edit: szkoda, że nie ma wykresu site w seolonecie. Kilka osób to monitoruje chodź [ałć mój język]

(L)

webraster

Ewebcity polecialy część poleciał i to tylko przez jednego osobnika reszta sie trzyma już nie ma znaków wspólnych i nie łatwo namierzyć je.

O reszczcie nie będę pisał szkoda klawiszy ;)

Dalczego ecity polecialy to wiem, czytaj dokladnie. Co jest ciezko namierzyc? Wikipedie, dmozy? Ile chcesz, to ci zaraz namierze.

No to prosze jasniej. Jezeli masz na mysli nowe ewebcity to faktycznie nie wiem czy sie da je namierzyc czy nie. I nie mam zamiaru zajmowac sie ta tematyka bo to co kto ma na jego domenie to nie moja sprawa :) Az tak mi sie nie nudzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności