Skocz do zawartości

system wymiany linków

cesc

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

Aktualnie korzystam z jednego systemu wymiany linków i takie pytanie czy można z dwóch korzystać ? tzn czy jeżeli zainstaluje drugi to nie zostanę zbanowany w tych systemach?

mam u siebie LinkMe.pl i jaki do tego e-weblink.com ? czy jakiś inny ?

pozdrawiam

mam 15 linków z LinkMe i chodzi mi głw o podtrzymanie wysokiej pozycji jak i podbicie google.com (aktualnie 10 pozycja, ale raz 6/5/7)... fraza gothic 4 ;]

więc waszym zdaniem nie opłaca się instalować jeszcze jednego ?

pytam bo lepiej zaczerpnąć opinii ekspertów niż potem żałować.

Pod żadnym pozorem nie korzystają z swl'a no chyba ze chcesz zaszkodzić konkurencji no w takim wypadki z tego co mówi Lexi możesz wziąć eweba.

Nie bierz na poważnie ;) Wkurzył się chyba trochę w innym temacie Xannik :D

Jeśli masz tylko te 15 linków wychodzących tylko z Linkme i żadnych innych, to możesz sobie jeszcze e-weba np. zainstalować ze standardowymi 5 linkami. Zawsze te pare punktów na dopalenie strony dostaniesz :D

Możesz też pokombinować z ustawieniem linków z tych systemów, żeby nie wyświetlały się jedynie w stopce.

ps. żartowałem

Pewnie że możesz miec ale nie istaluj wszyskiego , bo im więcej linków wychodzących tym bardziej osłabiasz stronę (jakieś takie ploty krążą) wiec albo za instalujesz sobie koleny albo nie instaluj tylko zdobądz pkt w systemie

Marketing internetowy dla firm

dzięki za pomoc ; )

ale mam ostatnie pytanie ;] ;]

bo mam stronę w dwóch językach na każdej wgrany jest osobno cms i na Polskiej wersji jest system wymiany linków, ale na Angielskiej nie w tym że są tej samej domenie i tak by to wyglądało:

na Polskiej : 15 linków z LinkMe i 5 z e-weblink

na Angielskiej: 10 z ?? bo nie można chyba w tym samym systemie z tą samą domeną,,,

czy lepiej tak:

na Polskiej 15 LinkMe

na Angielskiej 15 e-weblink ??

wygląda to tak tzny adresy (daje przykładowe żeby nie było że reklama)

mojanazwa.com.pl - pl wersja

mojanzwa.com.pl/eng/ -angielska wersja

cesc, instaluj co chcesz oprócz e-weblinka, bo wyrwiesz bana ;-) A tak na serio, linkme jest dużo bardziej skuteczny, więc nie warto tracić punktów na e-weblinka.

Wkurzył się chyba trochę w innym temacie Xannik

Tylko troszeczkę ;-)

Mam pewien dylemat. Na pozycjonanej stronie miałem zainstalowanego eweba. Bana nie dostałem ale niestety google poczęstowało mnie filtrem.

Czytałem te kilkadziasiąt stron dywagacji z tym czy ostania fala banów i fitrów ma coś wspólnego z ewebem. Ilu ludzi - tyle opini. Więc nie wnikam.

Ale czy w związku z tym całym zamieszaniem i filtrem w który wpadłem mam usunąć eweba ze strony, czy zostawić tak jak jest i poczekać na "lepsze czasy" ?

Moja odpwiedz bedzie stronnicza :)

O tym filtrze nikt nic nie wie, nawet na google grupie nie podali żadnej odpowiedzi, są same domysły, typu bug , typu akcja pod sem , typu SWL. Sam byłem najbardziej tym zainteresowany czy to wina eweba ale dużo sygnałów jest od osób które eweba nie widzialy na oczy wiec ta teoria jest mniej prawdopodobna.

A co zrobisz to decyzja nalezy do Ciebie

Marketing internetowy dla firm

Xann na bank zaden system nie ma cokolwiek wspólnego z filtrem , przynajmniej z czyśccem , zanim poznałem jakikolwiek swl , dostalem 3 strony na frazy klucz . o banie nic nie wiem bo nie zalapałem jeszcze ... puki co heh -

ps; Postów: 3,001 < wielkieoczy > jak dobrze pujdzie to eweb bedzie najmocniejszy , innym systemom brakuje marketingu , ciekawe co z innymi systemami ;) eweb , marketing widze ma ... :)

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności