Skocz do zawartości

Filtr czy koniec Fresh Site Bonus?

kuba1492

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, mój słownik istnieje dokładnie od 2 lipca tego roku i jest przeze mnie stale dodawany do katalogów i precli. Na frazy słownik internetowy i słownik polsko-angielski byłem już w pierwszej piątce, a tu nagle spadek na trzecie, czwarte strony. Nie wiem zbytnio czemu tak się stało. Site pozostaje wziąż taki sam, nawet rochę wzrasta. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do poprzedniego stanu. Patrzyłem na innych Data Center i to samo. Czytałem też że posypałą się jakaś fala banów, więc możliwe że ja dostałem z tej okazji filtra. Wiecie może, co to takiego może być?

Nie linkowałem żadnym systemem wymiany linków, jak już wcześniej pisałem, dodawałem tylko do katalogów i precli.

Tak?? To jakim cudem yahoo znalazło aż tyle linków na miernej jakości zapleczach z SWL? SWL + Precelki = filterek. Proste.

https://siteexplorer.search.yahoo.com/advse...mf=a&bwms=p

SWL + Precelki = filterek. Proste.

No takie proste to to nie jest, SWL to nie automatyczny filtr. Jakby tak bylo, to bym tam cala konkurencje dodal :) Pewnie kubus przesadzil z SWL-em.

A ty nie sciemniaj Kubus, w stopce masz precelki z SWL-em w stopce i linki w Yahoo tez mowia swoje. Po co wogole pytasz jak tak sciemniasz?

To nie moje precelki w stopce :D

Na serio nie linkowałem SWL-ami. Nie mam żadnego dobrego zaplecza dlatego dodawałem tylko do Precli i katalogów + linki na forach i stronach znajomego.

Jaka jest możliwość, że ktoś chciał pozbyć się konkurencji i ile może trwać taki filtr w G?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności