Skocz do zawartości

problem z przeglądarką

sawyer aln

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z moją pierwszą stronką, nie jestem jakimś obłędnym programistą i dopiero zaczynam zabawe więc proszę o wyrozumiałość i pomoc. Moja strona https://kasawnecie.lua.pl/index.html W IE wyświetla się tak jak należy, zaś w FF menu w css się kiepści przy klikaniu... Czasem jest dobrze czasem nie, jak odświeżam stronę kilka razy to zaczynają działać znaczniki <h>... raz działają raz nie... Więc jeżeli ktoś wie co może być przyczyną takich sensacji będę wdzięczny za pomoc.

Kiedy klikam ze strony głównej do innej strony to zostaje mi tylko jeden guzik... "strona główna" a reszta znika... Jak odświeżę stronę kilka razy to raz menu się "stabilizuje"... A sam tekst pod spodem jest bez justowania, ale raz widzę <h2> i <h4> a raz wszystko jest tą samą wielkością czcionki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności