Skocz do zawartości

Ehh Google znów zwariowało

sempron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Siedze na tym forum juz ponad 2 miesiace i nie powiem , naprawde sporo sie dowiedziałem , ale czegos w tym całym zagadkowym Google nie rozumiem.

Przedstawie to w obrazkach :]

Co do regulaminu ... to to chyba właściwy dział , bo bardziej dopowiedniego nie znalazłem :]

To widze w google jak jestem zalogowany i sprawdzam np: pod jakimi frazami mi zaindexowalo strone ,

sami wiecie gdzie .... addurl

959eb3c589993b9fm.jpg

A to widze jak wklepie z klawiaturt site:nazwa oczywiście będąc nie zalogowanym w google , czyli jako zwyczajny pan kowalski ktory chce sprawdzic ile stron jest zaindexowanych.

422b54ecc2fca70em.jpg

co jest??

To tylko stronka testowa , taki mały test zaplecza ale zawsze.

Nigdy wczsniej nie mialem takiego problemu , dodam ze tak jest juz od ponad tygodnia .

Dziś dodam do paru katalogów ta strone i zobacze co sie stanie , gorzej jak admin katalogu sprawdzi indexacje ( po co komu strona w katalogu jak nie jest zaindexowana ) boje sie ze potraktuja ja jako jakis śmiec. Może i ona jakaś super turbo nie jest ale widzałem gorsze.

Dajcie jakąś rade.

Dzieki

W pasku adresu ?? tam na górze??

No kurna .. ale te adresy zawsze beda różne przed zalogoweaniem do google i po.

To w zasadzie nie ma naczenia , przynajmniej przy 17 innych moich stronach nie ma.

Chodzi bardziej o to co sie wyświetla ..... albo , to gdzie w końcu zaindexowało mi te strony , bo juz zgłupiałem , moze w google w prawej części serwaera zaindexowalo a w lewej gdzie sa nie zalogowani nie zaindexowało??

Od 10 dni nie moge znalesc odpowiedzi ..... poprosty frustracja mnie dopada.

Zaraz , zaraz ..... to co to znaczy ???

jak mam to rozumiec .. ze co?? ze np: strona w domenie yoyo jest wyświetlane tylko w czesci ??

a co z innymi domenami , sub domenami etc. i co z stronax.pl ???Czy jest mozliwość ze np czasem sie jakas domena wyświetli czasem nie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności