Skocz do zawartości

[sprzedam] linki w artykułach

szuman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Prowadzę bloga www.szuman.eu : PR3, ponad 2 lata w sieci, prawie 3k site w Google itd, ponad 500 uu/dobę, w tym ~100 stałych czytelników, częste aktualizacje, wysoko w serpach (np: stare kreskówki, hi5.com)

Na blogu piszę o czym chcę i jak chcę, często linkując do rozmaitych stron, tematycznie powiązanych z wpisem. W związku z tym proponuję podlinkowanie Twojej strony w tematycznym wpisie, a żeby nie było niedomówień:

- podlinkuję strony warte podlinkowania (subiektywna ocena ;) )

- nie napiszę tekstów reklamowych, ale tematyczne, w których jedynie wybrane słowo/fraza będą linkiem do Twojej strony

- linki we wpisach, jak i same wpisy nigdy nie znikną - mają dożywocie na blogu

- nie interesują mnie strony z nielegalnym oprogramowaniem typu warez. Reszta "dyskryminowanych" do dogadania :)

Cena wyjściowa: 50 zł za tematyczny wpis z dożywotnim linkiem do twojej strony. Wyglądać to będzie tak, że podajesz tematykę reklamowanej strony i interesujący Cię anchor i czekasz na odpowiedź.

Uwaga: dziś wyjeżdżam na urlop, który to potrwa do końca tego tygodnia. Na część ofert odpowiem dziś wieczorem (kto pierwszy, ten lepszy), na resztę w poniedziałek 18 sierpnia.

Przy okazji: 8 linków wychodzących... łapie się ktoś na stały link w boksie "polecam"? 50 zł/rok płatne z góry za rok.

Pozdrawiam

kontakt: szuman @ szuman.eu

kom. 790 644 190

Marcin Szumański - fotografia biznesowa, reklama, marketing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności