Skocz do zawartości

AIP - ktoś coś słyszał, ktos cos wie?

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli poważnie myślisz o firmie, to szkoda pchać się w inkubatory. Dołożysz kilka stówek i wiesz, że jesteś na swoim. W inkubatorach chyba nawet telefonu nie możesz wziąć na firmę, bo jak.. ? Nie mówię już o innych rzeczach.

Edit:

btw, to świetna nazwa na fakturce. Z tego co wiem to: Fundacji Akademickich Inkubatorów Przedsiębiorczości. :)

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

To dobrze :) Jedną z głównych zasad biznesu jest to, że jak się coś zaplanuje, to trzeba być przygotowanym, że będzie się do tego dochodziło z 2x większym trudem (Jest takich zasad wiele, ale ta mi się jakos spodobała :soczek:.

Ja nie będę bronił, czy atakował AIP, ale zachęcał do tego, aby zgłębić ten temat. Niektórym to się będzie opłacało, a innym nie. To już zostawiam Wam do rozgryzienia, które rozwiązanie będzie lepsze.

Pozdrawiam :)

BTW: Ja mogę mieć napisane na fakturce ciocia Stefcia nawet :) Byle by się dalo z niej rozliczyć.

seowyszbanner.gif

Także jestem zainteresowany tematem.

Interesuje mnie kwestia obiegu pieniędzy w AIP. Podobno kontem mojej firmy w AIP będzie konto AIP, więc oni to księgują itp. A co w przypadku gdy chcę mieć sklep internetowy i zależy mi na naprawdę szybkim obrocie kasą (widzę przelew - wysyłam). ??

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności