Skocz do zawartości

[oferuję] Poczytne zaplecze! Artykuły! TANIO!

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W tej ofercie chciałbym przedstawić swoje umiejętności i doświadczenie, jeśli chodzi o pisanie artykułów na potrzeby Pressel Pages.

Artykuły pisze od kilku miesięcy, pracowałem nieprzerwanie dla kilku osób, które ceniły moja pracę i dawały mi coraz to nowsze zlecenia zapewniały mi po prostu ciągłość pracy.

Jednak z czasem coraz gorzej a i marnować go nie można szczególnie kiedy pisać się po prostu lubi więc postanowiłem bardziej sprecyzować swoja ofertę.

W związku z powyższym, oferuję pisanie na zlecenie artykułów o tematyce obejmującej zagadnienia poniżej wypisanych dziedzin oraz ich pochodnych:

nowości oraz wiadomości komputerowe, z branży IT, informatyka, informatyzacja,

ecommerce, programowanie, webhosting, webdesign, webmastering, domaining, marketing, finanse, giełda,agencje interaktywne, pozycjonowanie,

komputery i komputeryzacja - software, hardware, bezpieczeństwo, konserwacja cała tematyka

telefony komórkowe, nawigacja, GSM cała tematyka, wszystko pochodne, hardware software

elektronika oraz sprzęt elektroniczny, sprzęt AGD RTV wszystko, motoryzacja cała tematyka

W związku, że artykuły piszę tylko na wymienione wyżej tematy proszę o nieprzesyłanie mi ofert co do tematyk innych po prostu strata czasu.

Co do szybkości pisania wyżej wymienione artykuły piszę szybko i sprawnie i szybko, a przede wszystkim nie dla robota, crawlera lecz dla człowieka. Stawiam na sukces moich klientów zaplecze unikalne i poczytne to podstawa!

Szybkość pisania zależy głównie od znajomości tematyki wyżej wymienione znam7 perfekcyjnie to moje życie, praca, nauka...

Artykuły piszę od początku do końca własnoręcznie nie używam żadnych, ale to absolutnie żadnych wspomagaczy. Spokojnie dziennie możesz mi zlecać 20 artykułów, które na następny dzień są już u Ciebie na biurku. Oczywiście nie pisze tylko 20 artykułów na dzień mam tez innych klientów, którzy wymagają tego samego. Efektywność mojej pracy to jakieś 60-80 tysiąc znakowych, tematycznych artów dziennie każdy pisany unikalne, z pomysłem, według wytycznych, z uszanowaniem pożądanego stylu, charakteru wypowiedzi, bez zbędnych uwag i komentarzy, dla dostarczenia czytelnikowi stosownej informacji powtarzam artykuły piszę nie dla robotów, lecz dla ludzi!

Artykuły dostarczam poprawne gramatycznie i fleksyjnie, podlinkowane w jednym z wybranych rozszerzeń DOC, ODF, TXT lub HTML.

Cennik cennik jest zależny od ilości zleceń. Cena podlega negocjacji.

Wstępne ustalenia są na poziomie:

Artykuł 1000 znaków + 3 maksymalnie linki w treści to koszt 2,70 PLN

Artykuł 1500 znaków + 3 maksymalnie linki w treści to koszt 4,10 PLN

Artykuł 2000 znaków + 3 maksymalnie linki w treści to koszt 5,50 PLN

Inne propozycje mile widziane.

Oferuje tez stawianie wraz z umieszczeniem na serwerze i pełna instalacją całych stron, opartych o darmowy lub dedykowany szablon.

Jeśli interesuje Cie praca na naprawdę wysokim poziomie, chcesz by twoje zaplecze było naprawdę na wysokim poziomie skontaktuj się ze mną poprzez dane podane poniżej:

Łukasz Gugała

GSM: +48 798 653 908 (nie odpisuję na SMS)

Email: gugsen@gmail.com (24/7)

GG: 2324226 (proszę pisać gdy mój status to niedostępny, bo zapewne jest on niewidoczny)

Skype: gugsen (rozmowa poprzez Skype musi zostać najpierw umówiona)

Pozdrawiam,

Łukasz

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności