Skocz do zawartości

NetArt (nazwa.pl): blokujemy… bo tak

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

no nazwa przegina z tym blokowaniem.

biorą sporą kase za te serwery a nie potrafią nad nimi panować.

przy kupnie serwera nie moglem znaleźć zadnej informacji o limitach wykonan zapytan do bazy danych.

Po co oferują 2000gb transferu skoro nie moge z tego korzystać. W ciągu godziny moja strona działa 20-30 minut.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

"wiecie co robić" - czyli co???

chyba wyśmiać autora wątku i tych wszystkich stron postawionych na Wordpressie, który jest tak popularny jak i sławny z obciążania serwerów swoimi dupowatymi wtyczkami... kogo tu chcesz o co oskarżać? limity masz wyraźnie na stronie nazwy opisane, a WP jest kobylasty z wtyczkami i piszą ci dosłownie o co chodzi, to zastosuj się do tego.. wyłącz zamulacze, będzie dobrze..

"drogo"? "niski poziom usług"?

ależ nazwa.pl jest relatywnie tania do tego, co oferuje.. stawiamy sobie na koncie kilka wizytówek, kilkanaście skrzynek pocztowych.. z fajnym webmailem, wszystko dobrze działające.. i to za 366zł (bez promocji) jest jak najbardziej OK... ludzie, nazwa.pl - tyle już razy wszędzie było powtarzane - nie jest hostingiem na jakieś ciężkie twory.. nikt za 366zł rocznie (czy 61 czy ile wy tam płacicie) nie da wam zarżnąć serwera...

ja osobiście nie kupiłbym hostingu raz, że w takiej masówce (choć miałem tam konto i chwaliłem jakość usług), a dwa, że za tak NISKĄ cenę - bo nie oceniamy nigdy cen hostingu "kieszonkowym"...

nie lubię molochów typu nazwa, home.. ale ludzie.. no bez jaj...

zgodzę się z jednym z podpisów na w/w blogu, że rzeczywiście - wyznaczają parametry, których tak naprawdę nie da się zbadać od strony użytkownika.. ale to już jest dyskusja innego rodzaju.. a skoro wziąłeś tam konto, to znaczy, że zgadzasz się na te parametry... heh

OVH?

i może ich RPSy z parodią, nie dyskami twardymi? : ) albo Kimsufi, które odcinają ile wlezie? : ) haha...

ale powtórzę: nazwa.pl to z jednej strony dobra jakość, a z drugiej strony molochowy syf... zależy jak na to patrzeć..

EDIT: jimmi a tak to w KEI masz.. heh.. rzeczywiście, bardzo fajna rzecz

Mnie również kilkakrotnie blokowali dostęp do strony, bo ich zdaniem jakiś skrypt obciążał serwer (skrypt zliczający liczbę ogłoszeń we wszystkich kategoriach oraz skrypt do rotacji wyróżnionych ogłoszeń). Ostatecznie przeniosłam się na home.pl gdzie nie ma ustawionych żadnych tego typu limitów, podobnie jak na iq.pl.

Przenieś na webhost.pl - ja jestem bardzo zadowolony!

kupiłem juz w OVH, jak robie import postów z WP to połowa nie przechodzi i ######

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności