Skocz do zawartości

Czy to forum ktos moderuje ?

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

Podzielam twoją opinię Lukas_79.

Mówcie sobie co chcecie, ale PiO trzyma się coraz gorzej. W kółko poruszane te same tematy, żadnego postępu. Zobaczcie mimo wszystko na forum tego przez Was "znienawidzonego" i porównajcie te kilka topiców z www.seotalk.eu z ostatnio poruszanymi na PiO.

To tylko moja opinia, ale warto się zastanowić co zmienić, by nie stracić tego kilkuletniego dorobku.

Dlatego myślę, że pewne tematy 1000 razy wałkowane powinny zostać zgrupowane w jeden dział, w którym mogą sobie dyskutować początkujący. Natomiast forum niech ukierunkuje się w stronę rozwoju i niech służy tym pozycjonerom, którzy naprawdę nimi są.

Mówcie sobie co chcecie, ale PiO trzyma się coraz gorzej.

Założyliście sobie swoje forum to sobie na nim piszcie i się nim zachwycajcie a PiO dajcie spokój. Nie musicie tutaj siedzieć i wytykać wad PiO, krytykować pewnych osób oraz reklamować swojego forum.

Założyliście sobie swoje forum

- to znaczy kto? ;)

Nie mogę wyrazić w wątku swojej opinii? Odwiedziłem oba fora, poczytałem, porównałem, wyrobiłem sobie opinię, ale niestety dochodzi do tego, że nawet nie mogę jej zaprezentować, gdyż od razu jestem przystawiany do ściany i przyrównywany do "grupy przestępczej" niewiadomego pochodzenia.

Nie musicie tutaj siedzieć i wytykać wad PiO

Wad nie wytykam, ale za to chciałbym, że forum jeszcze kiedyś powróciło do swojej pierwotnej formy i niosło ze sobą dużą wiedzę dla pozycjonerów, tak by zawsze być do przodu, zawsze na topie - bo to chyba jest najważniejsze w tej branży.

jestem przystawiany do ściany i przyrównywany do "grupy przestępczej" niewiadomego pochodzenia
to wyłącznie twoje słowa, nigdzie takiego stwierdzenia nie widzę. Martwisz się o swobodę wyrażania swojej opinii i jednocześnie chcesz ograniczyć tą wolność innym?
Wad nie wytykam, ale za to chciałbym, że forum jeszcze kiedyś powróciło do swojej pierwotnej formy i niosło ze sobą dużą wiedzę dla pozycjonerów, tak by zawsze być do przodu, zawsze na topie
Pochwal się swoim wkładem w rozwój tego forum. Jesteś "starym" użytkownikiem, dlaczego ciągle tylko oczekujesz? Skoro posty są "marnej jakości" to może już czas samemu zacząć pisać wartościowe?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Lool dobre :) narzekacie o metodyce forum ? na tym forum jest dosłownie wszystko co jest potrzebne by wiedzieć o pozycjonowaniu , fakt można o tym pisać po raz 500 to samo , do szanownych krytykantów :P jeszcze nie zauważyłem żeby ktoś zadał konkretne pytanie i pozostał bez odpowiedzi wiec ?

Jak by nie patrzeć powstają kolejne forka tajne , poufne, prywatne i ściśle tajne ale PIO jest jak Allegro bez pozycji zagrożenia siedzie na nim cała śmietanka SEO większość sie nie odzywa bo nie ma czasu przez nawał roboty ale zawsze czytają nagłówki i wymieniają PW

Forum PIO ma swoją społeczność to nie jest jakieś oficjalne forum sztywniaków większość to są już bardzo dobrzy znajomi czy przyjaciele , tu sie ludzie znają już lata a tak naprawdę rozmawia młody narybek od czasu do czasu stary kogoś tam stonuje

Jak ktoś che pogadać oficjalnie biznesowo i sie wylansować to jest od tego Golden gdzie można odrazy upolować sobie klienta , właśnie dzięki goldenowi stałem sie doradcą dla wielu znanych marek

Tak ze przestańcie patolic na PIO komu sie nie podoba ten tu nie przychodzi , no nie wiem jak wy ale ja to jestem taki ze jak mi zamkną drzwi przed nosem to nie wchodzę oknem wiec jak ktoś uważa ze PIO się stoczyło to jest dział przywitaj się tam może powiedzieć żegnam dziekuje za pogaduch spadam na super mega wypasno forum o pupach marynach nie nie żali sie jak ciota (nie chodzi mi o geje)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności