Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mój błąd - przeczytaj ten post i zrób to co jest tam napisane: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry453155

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

w tym miejscu co podales to nie dzialalo w otwarty_admin/admin_funkcions.php , u mnie natomiast blad ten jest przy rss w katalogu otwary_disp.......

function rss_parser($rss_kanal_ind, $rss_kanal_glo) {

czyli jesli serwer nie obsluguje tej funkcji to nie moge miec rssow pobieranych przy wpisie?:>

czyli jesli serwer nie obsluguje tej funkcji to nie moge miec rssow pobieranych przy wpisie?:>

Aaaa to niestety tak.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Wrzuciłem na serwer kolejna aktualizację - co prawda tym razem nie ma żadnych nowych modów są jednak 2 skrypty (+ 1 przeróbka) które kilka osób pewnie zainteresują. W paczce z otwarty mini znajdziecie 2 pliki

xml_exporter_qlweb.zip

xml_exporter_qlweb_by_jachu.zip

oba skrypty należą do autora otwarty mini - ja je tylko przerobiłem na potrzeby nowej wersji otwarty mini v2.0. Jak się za to zabrać ?

i takie pytanie? dziala komus to? z qlweb exportuje ale import do otwarymini nie idzie :/

Import działa. Jednak przy dużych bazach niektóre serwery nie dają rady. Ja musiałem podzielić plik xml na paczki po 5 MB.

Dokładnie bo każdy hosting ma jakiś limit odwołań do bazy po czym ucina połączenie.

Ja mam z kolei problem z eksportem z Qlweba by Jachu. Załadowałem plik eksportera do katalogu /admin, uruchamiam, go, loguję się i wtedy dostaję komunikat Error 404 Not Found: /admin/a_xml_exporter_qlweb.php

Dlaczego szuka pliku a_xml_exporter_qlweb.php? To prawidłowe zachowanie, czy mam coś wyedytować w skrypcie?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności