Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość aby po odświeżeniu mapy, pliki uaktualniały się w głównym folderze katalogu a nie w folderze otwarty_inc? Bo muszę ręcznie przenosić pliki z katalogu otwarty_inc do głównego bo inaczej Google ich nie widzi.

I jeszcze jedno pytanie: nadałem prawa 755 dla rob.db i rob_pl.db a mimo to od kilku dni licznik odwiedzin robotów stoi na zerze. Czy coś pominąłem?

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam mały problem. Mianowicie w liście nieaktywnych wpisów mam takie których opis wygląda tak:

"opis: iso-8859-2"

Powtarza się to w paru przypadkach. Sam próbowałem dodać stronę do katalogu i wszystko było ok. Z czego to wynika? To jakiś błąd? Jak go naprawić?

Z góry dzięki za pomoc.

Też to mam wygląda na to że to jest błąd jakiejś dodawarki - może najnowsza aktualka addera się tak posypała ? W każdym razie skrypt katalogu w tym przypadku nie jest winny...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Potwierdzam - też tak mam. Ale mam też inny problem - ostatnio pojawił mi się wpis z taką ilością słów kluczowych, że ojojoj. Może powinienem to w propozycjach modów do v3 napisać, ale jakieś limitowanie ilości słów kluczowych by się przydało. Może tak żeby zależało od ilości słów w opisie. Np: jak ktoś wpisze 200 znaków w opisie, tyle samo może w keywords.

Profesjonalne czyszczenie wykładzin, tapicerki samochodowej : Pranie dywanów

Zadbany spis artykułów, ciekawa skórka : Smaczny Precelek

Katalog stron z bardzo rozbudowaną kategorią regionalną : Katalog Błyskawica

Mam pytanie czy pola w zakladce Staty akceptuja js? Chodzi mi o to czy jak sobie wkleje skrypt z stat24 to bedzie on dzialal? Czy lepiej go wkleic recznie w kod strony.

Pytanie drugie czy mozna umiescic jakos takze skrypt dla kazdej strony kategori i podkategorii?

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

Mam pytanie czy pola w zakladce Staty akceptuja js? Chodzi mi o to czy jak sobie wkleje skrypt z stat24 to bedzie on dzialal? Czy lepiej go wkleic recznie w kod strony.

Tak - jak najbardziej.

Pytanie drugie czy mozna umiescic jakos takze skrypt dla kazdej strony kategori i podkategorii?

Nie rozumiem - mógłbyś rozwinąć ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Bardzo proszę o pomoc

Zainstalowałem całość w podkatalogu ../katalog/ i poszło gładko. Jednak teraz jeżeli w panelu administratora w zakładce „konfiguracja” ustawiam „ Adres twojego katalogu” na ten w którym mam całość zainstalowaną i odpalam www…/katalog/index.php strona się nie otwiera. Po zmianie w ustawieniach na katalog główny strona otwiera się prawidłowo ale linki są skierowane do plików z katalogu głównego które są w ../katalog . Czy może ktoś mi cos poradzić?

Wersja 2.0 działa tylko na domenie lub subdomenie. Dopiero wersje 3.0 będzie można zainstalować w katalogu - planuje wypuścić w lutym.

Jest jeszcze jeden problem. Po migracji na otwarty mini v 2.0 nowym wpisom źle przypisywane są kategorie. Mianowicie w kategoriach mam inne podkategorie np. Regionalne / Historia (tymczasem historia jest w edukacji!!!); RTV, AGD, GSM / Przedsiębiorstwa budowlane (przedsiębiorstwa są w firmach według branż).

Czym jest to spowodowane? Można naprawić jakoś tą strukturę kategorii?

• 2 tygodnie później...

Pojawił mi się problem w modyfikowanym katalogu:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home//public_html/otwarty_disp/funkcje.php on line 829

Taki błąd pokazał mi się też tuż po instalacji i kilka razy potem - ale po dwóch kliknięciach w jakieś wewnętrzne linki - znikał. Tym razem uparcie się pokazuje i szpeci katalog. Linia o której melduje wygląda tak:

$check_sid = mysql_fetch_assoc(mysql_query("select * from ".$prefix."sesje where ident='$sid' "));

Czy ktoś ma pomysł gdzie można szukać rozwiązania?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności