Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Najwyższy czas żebyś założył nowy wątek dotyczący tego katalogu (żeby nie drażnic moderatora ;) )

Jest już od jakiegoś czasu TUTAJ

A pisząc skrypt nie zapomnij też dodać możliwości moderowania wpisów przez drugiego admina (moderatora) katalogu. :)

Jako że teraz hasła administratorskie będą w SQLu będzie można zdefiniować sobie dowolną ilość kont moderatorów.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Da się, w panelu administratora w stylach.

Popróbuj z kolorami a znajdziesz rozwiązanie.

Ok już znalazłem, kombinowałem ale nie w panelu administratora.

Nie mogę natomiast poradzić sobie z krzaczkami w szukajce. Szukam na forum, ale niestety nie mogę sobie z tym poradzić. Kodowanie mam ustawione na UTF-8

Podejrzewam że to się da szybko naprawić.

Jest jakieś skuteczne rozwiązanie?

Da się, w panelu administratora w stylach.

Popróbuj z kolorami a znajdziesz rozwiązanie.

Ok już znalazłem, kombinowałem ale nie w panelu administratora.

Nie mogę natomiast poradzić sobie z krzaczkami w szukajce. Szukam na forum, ale niestety nie mogę sobie z tym poradzić. Kodowanie mam ustawione na UTF-8

Podejrzewam że to się da szybko naprawić.

Jest jakieś skuteczne rozwiązanie?

Tak. Polecam otwożyc plik szukajki w pajączku i zmienić kodowanie. A właściwie wystarczy otwożyć i zapisać bez żadnych modyfikacji. Mi pomogło. pozatym na frum jst ątek w tej sprawie.

Skąd wziąść pliki search_pr.php i stat_pr.php do statystyk pagerank-u ?

O kórtka na wacie, niech ktoś podrzuci te pliczki w orginalnej wersji. Kolega ma rację, katalog nie działa i plików również nie mozna pobrać. Potrzebuje ich na wszelki wypadek bo obecne mam mocno zmienione a orginałów brak.

Skoro General Depet porzucił miniacza 3, to mogę przyjąć zlecenia na modyfikacje dotychczasowego skryptu. Tymczasem przebudowałem źródła skryptu, wzbogacony jest on o sporo dodatkowych funkcji, których brakowało mi w katalogu. A przede wszystkim jest skórowalny. Poniżej screeny (pochodzą z testowego katalogu, który właśnie kończę dopracowywać, pozostało jeszcze porobić trochę szablonów):

1. Panel administracyjny (widok spisu wszystkich wpisów):

fuvfe3hbp9um3v50wqxw.png

2. Panel administracyjny (wybór skórek - tutaj tylko przykładowe):

vke90lq4loxrtqley5z4.png

3. Ustawiona skórka:

r3it1hgd9fgvzrsvdd4s.png

4. Ustawiona inna skórka (wszystkie menu są rozwijalne - tutaj widać zwinięte)

3cqa1dwx55a6hyahbnma.png

Jak by byli zainteresowani, mogę udostępnić demo (front-end i back-end).

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

to piszcze do mara na priva, nie nabijajcie sobie postów.

Ja z powyższym nie mam nic wspólnego, więc proszę nie zapychać mi skrzynki ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Muszę jeszcze poprawić niektóre skrypty pod starsze przeglądarki. W tym tygodniu postaram się porobić jakieś skórki, wtedy też udostępnię demo.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności