Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam Panowie.

Na wstępie gratulacje za dokonane modyfikacje.

Problem mam z dwoma rzeczami. Mianowicie PR - 0. niezależnie od tego jak jest w rzeczywistości -> kod zmieniony zgodnie z postem 2 w którym był opisany problem z PR -9.

Instalacje katalogu wykonałem wczoraj więc pobrane pliki w całości pochodzą z najnowszej wersji.

I pytanie dwa - aby się pozbyć krzaków przy pobieraniu treści ze stron z kodowaniem UTF-8 powinienem coś więcej zmienić niż jest obecnie.

Jest napisane że najnowsza wersja ładnie obsługuje UTF ale czy na pewno.

Link do katalogu: katalogseo.wtblog.pl

Z góry dziękuję za pomoc i podpowiedzi przy rozwiązaniu problemu.

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

sphinx, ściągnij z mojej strony plik obliczający PageRank i podmień oryginalny, znajdujący się na serwerze.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 1 miesiąc temu...
na stronie głównej taki mały błąd

Fatal error: Call to undefined function: iconv() in /moj/katalog/...

ktoś ma jakieś sugestie ? ;) hosting ovh.pl

Nie korzystam z usług OVH, ale na ich forum znajdziesz info:https://forum.ovh.pl/showthread.php?t=6402.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Hejka

zrobiłem katalogi między innymi pod systemy wymiany lików- proszę o informację jak mogę teraz dodać kod systemu do otwartego miniasa ?

Pozdrawiam

Ponawiam pytanie - nie wiem jak dodać kod php SWLi do stopki mini otwartego

Zapisz ten kod w pliku jakistam.php i stopce w PA zrób odniesienie do tego pliku

<php>katalog/jakistam.php</php>

Powinno działać.

Hejka

zrobiłem katalogi między innymi pod systemy wymiany lików- proszę o informację jak mogę teraz dodać kod systemu do otwartego miniasa ?

Pozdrawiam

Ponawiam pytanie - nie wiem jak dodać kod php SWLi do stopki mini otwartego

Zapisz ten kod w pliku jakistam.php i stopce w PA zrób odniesienie do tego pliku

<php>katalog/jakistam.php</php>

Powinno działać.

Witam,

dziekuję co to jest PA .

Dzięki z góry

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności