Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

@Sebastian:

Linia 1866 - $sprawdz = mysql_num_rows(mysql_query("select slowo from ".$prefix."tagi where slowo='$tag[$i]'"));

Wejdź w phpmyadmin, zobacz czy coś Ci się w tagach nie popsuło... Może będzie potrzeba optymalizacja lub naprawa...

Dodatkowo

Witam

cały czas mam ten problem nie wiem co i jak mam zrobić.

tzn, potrzebuje łopatologicznie :D

1. Serwer home

2. Wchodzę w bazę danych

3. Dalej nie wiem co mam zrobić wiem że np. na nazwa.pl było tak zę się naciskało napraw bazę, a tu w home.pl nie dostrzegam czegoś takiego

Proszę o pomoc.

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam:)

Podpowie mi ktoś jak zwiększyć ilość znaków w automatycznej odpowiedzi (powiadomienia) o dodaniu lub odrzuceniu wpisu ? Jak próbuję zmodyfikować oryginalny wpis to obcina moje wypociny po ok 200 znakach.

W oryginalnej wersji miniacza pole "wartosc" w tabeli otwarty_konfiguracja jest typu varchar (255 znaków), dlatego wszelkie dłuższe wpisy tam się znajdujące są ucinane. W phpMyAdminie ustaw typ pola "wartosc" na pole typu "text".

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Witam:)

Podpowie mi ktoś jak zwiększyć ilość znaków w automatycznej odpowiedzi (powiadomienia) o dodaniu lub odrzuceniu wpisu ? Jak próbuję zmodyfikować oryginalny wpis to obcina moje wypociny po ok 200 znakach.

W oryginalnej wersji miniacza pole "wartosc" w tabeli otwarty_konfiguracja jest typu varchar (255 znaków), dlatego wszelkie dłuższe wpisy tam się znajdujące są ucinane. W phpMyAdminie ustaw typ pola "wartosc" na pole typu "text".

Nie pomogło albo coś nie tak zrobiłem. Po zmianach pokazał się się taki kod ale nadal obcina wpis.

ALTER TABLE `otwarty_konfiguracja` ADD FULLTEXT (
`wartosc`
);

Udało się!!! Oczywiście podany sposób dobry tylko ja nie do końca wiedziałem jak to ugryźć. Ale już działa. Dziękuję;)

No i poszło się walić. Wyskakuje błąd przy imporcie. :)

ERROR: Nieznany znak przestankowy @ 1
STR: <?
SQL: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

Taki błąd wyskakuje przy imporcie bezpośrednio do bazy w phpmyadminie. Jak importuję przez miniacza tylko ogólny błąd. Wie ktoś o co chodzi?? Szukajka nie znalazła.

przez phpmyadmina nie zaimportujesz xmla ;)

dopisz w index.php miniacza

error_reporting(E_ALL);

potem spróbuj importować przez panel i zobacz jaki to jest błąd

ewentualnie możesz wyłuskać dane z xmla i przerobić to na zapytanie do phpmyadmina ale to więcej roboty ja bym się skupił nad znalezieniem błędu w skrypcie do importu

searching.. bing.com

Hunting in Poland

• 1 miesiąc temu...

Witam

mam dziwny błąd w katalogu mini, po wejściu w podkategorię gdzie są wpisy dostaje komunikat:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sla77/domains/dobrykatalogstron.pl/public_html/otwarty_disp/pod.php on line 131

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sla77/domains/dobrykatalogstron.pl/public_html/otwarty_disp/pod.php on line 168

I wpisy się nie wyświetlają

Adres do katalogu:

https://www.dobrykatalogstron.pl/agencje-in...ktywne-p33.html

Spotkał się ktoś z czymś takim?

Z góry dzięki za pomoc.

• 4 tygodnie później...

Witam.

Przepraszam, pewnie przeoczyłem podobny problem, ale jak coś to proszę link do odpowiedniego tematu. Mam następujące pytanie: w jaki sposób włączyć funkcję, aby po dodaniu strony do katalogu wyskakiwała prośba o dodanie linka zwrotnego?

Mam miniacza w takiej wersji: