Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problem z konfiguracją, mianowicie musze wpisac w " Nazwa URLa " dla Przyjazne URLe: swoją domenę, jednak pojawia się komunikat

że nie mogę wstawiać myślników i kropek. Dlaczego tak muszę zrobić - długa historia ...

Jest ktoś kto mi w Tym pomoże ?

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za pomoc z góry - jednak muszę wywołac dostep razem z adresem , chcę stworzyć katalog stron w folderze katalogu głównego domeny . Pojaia sie problem z Urlami kiedy adres odnosi sie do ścieżki nadrzędnej - wchodze do domeny "wyżej" musze określić ścieżkę np domena.pl/katalog/inf

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Teraz ja mam problem, płatności zaimplementowane od jakiegoś Piotrka, sprawdzałęm jak sie wpisze błędny kod to nie pozwala dodać strony a jak poprawny, to wszystko ok.

Tylko nie wiem skąd mi się bierze około 10 wpisów dziennie bez opłaty?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• 2 tygodnie później...

Nie znaczniki nie są standardowe ale to kwestia kilku minut zabawy.

Nie ma takiego zabezpieczenia na błędny email, ale gdzieś w necie znalazłem taki skrypt php do sprawdzania prawdziwości adresu i miałem dołączyć do skryptu ale zapomniałem.

skrypt znajdziesz gdzieś tutaj https://www.skryptoteka.pl/

Dodawarki omijają te płatności bo skrypt ma dziury :D

można i z tym sobie poradzić. Na około ale da się :D

Nawet na dwa sposoby co najmniej.

Co do punktu 2 to chodziło mi raczej o to, że często zdarza się że ludzie nie podają prawdziwego adresu email podczas dodawania wpisu (wiem bo później dostaję zwrotkę na ten temat), a sam adres jest poprawny tylko wygląda np. tak: laladadfsdfsd2fgdgdfvbcvb3bre0terrgfdgdfg@wp.pl

no też mi chodzi o to czy adres w ogóle istnieje i nie jest fałszywy. gdzieś w necie jest taki skrypt php który wysyła zapytanie pod dany adres i jak nie ma odpowiedzi z błędem to akceptuje takowy. Ale naprawdę nie wiem gdzie do dokładnie widziałem jak coś znajdziesz daj znać.

• 2 miesiące temu...

Witam,

jak wchodzę na panel admini widzę że oczekuje kilkanaście wpisów jednak w miejscu gdzie się zawsze pojawiają nowe wpisy jest

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /otwarty_admin/admin_functions.php on line 351

a kiedy wejdę w nieaktywne pojawia się

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /otwarty_admin/lista_wpisow.php on line 119

Z góry dziękuję za pomoc

Sprawdź tabelę otwarty_relacje, czy zgadzają ci się ilości wpisów. Ewentualnie tabele otwarty_kategorie i otwarty_podkategorie. Najprawdopodobniej tu jest przyczyna błędu (źle zliczone ilość wpisów).

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności